Ana sayfa Dizi Haberleri Kuzey Yıldızı reytinglerde zirvede yer almayı hak ediyor!

Kuzey Yıldızı reytinglerde zirvede yer almayı hak ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aslıhan Güner ve İsmail Demirci’yi buluşturan, Show TV ekranının sevilen dizisi Kuzey Yıldızı, yine reytinglerde birinci gelerek başarısını tekrarladı. Eğlenceli sahneleri ile ilgi odağı olan dizinin çekimlerine Ordu’da devam ediliyor.

7 Aralık Cumartesi akşamı 13. bölümü yayınlanan dizi hem total hem de ABC1 gruplarında tüm programlar arasında birinci olarak büyük başarısını sürdürdü. Süreç Film’in, Show TV’de severek izlenen dizisi Kuzey Yıldızı İlk Aşk, dün akşam ekrana gelen bölümüyle birinciliği göğüsledi. Kuzey Yıldız’ı İlk Aşk ABC1’de yüzde 7.48 rating ve yüzde 17.55 izlenme payı, Total’da 9.75 rating ve yüzde 22.90 izlenme payıyla birinci olurken, AB’de yüzde 5.38 rating ve 13.65 izlenme payı elde etti. Dizinin heyecanla beklenen yeni bölümünün başlamasıyla birlikte izleyiciler #aşkiçin etiketi ile Twitter’da yorumlarını paylaştı. #aşkiçin etiketi Twitter’ın Türkiye gündeminde 12 saat 50 dakika TT listesinde kaldı.

Reytinglerin bu kadar iyi gelmesinin ve haftalardır da zirveden düşmemesinin altında ise verilen emek yatıyor. Kış ayları geldi ve Ordu’da Çambaşı Yaylasına kar düştü. Yani iklim şartları çok zorlu… Soğuklar ve tipilerle geçen karla kaplı bir yayla ortamında çekim yapmak hiç de kolay değil.

Dizinin tüm ekibi bu zorlu şartlara rağmen başarıyla ve büyük heyecanla rollerini canlandırmayı sürdürüyor. Sosyal medyada da bu çabaya büyük destek var.

Bir izleyici, “Valla hak ediyolar emeklerinin karşılığını. Kar kış demeden o soğuklarda çekim yapıyolar. Helal olsun. İnşallah çok uzun sürer final olmaz” yorumuyla sosyal medyada dikkat çekti.

Diziye ‘Arka Sokaklar ömrü’ dileyen hayranlar, Kuzey ve Yıldız’ın didişmelerinden, Nahide ve Pembe’nin güldüren anlarından, dizinin hikayesinden ve çekim mekanlarının doğallığından çok memnun.

Kuzey Yıldızı 14. bölüm fragmanında karla kaplı yayladaki şartları siz de görebilirsiniz.

Kuzey Yıldızı dizisinin 14.yeni bölümünde ise Yıldız’ın Kuzey’e yaşattıklarının bir benzerini Kuzey de bu sefer Yıldız’a yaşatacak. O anlar da ekran başındaki izleyicileri kahkahalara boğacak.