Ana sayfa Kadın Haberleri İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı!

İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Yasak Elma dizisinde Yıldız Argun karakterine hayat veren ünlü oyuncu Eda Ece, son dönemde hem canlandırdığı karakter hem de sosyal konulardaki duyarlılığı ile dikkat çekiyor. Instagram hesabından sette bulduğu 5 yavru köpeğe sıcak yuvalar bulmak için dün tüm gününü harcayan ve amacına da ulaşan Ede Ece, arkadaşlarından da takipçilerinden de büyük takdir gördü.

Köpeklerden birisini Demet Özdemir, diğerini ise Yasak Elma’nın yönetmeni Merve Girgin sahiplendi. Ece’nin takipçileri de diğer köpekleri sahiplenerek 5 yavruya sıcak yuvalar bulundu.

İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı! 10

Ede Ece, ilk kez instagram’ın bir işe yaradığını belirten mesajı ile dikkat çekti. Kendisine yardımcı olan herkese teşekkür eden ünlü oyuncuya arkadaşı İrem Kahyaoğlu’ndan “kurtarıcı” notuyla destek geldi.

İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı! 11

Eda Ece, yaşadıklarını özetleyen paylaşımı ile de  hayranlarının bir kez daha kalbini kazandı.

İşte ünlü oyuncunun mesajı:

Bugün sete giderken yol kenarında çaresizce bekleyen 5 yavru köpeği gördüm, onları güvende tutabilmek için arabama aldım, sete getirdim, besledik ve buradan duyurarak güzel insanlara sahiplendirdim. Ve ilk defa instagram kullanmamın bir işe yaradığını hissettim.

İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı! 12

Bu canları sahiplenen @merveegirgin @1demetozdemir gülbahar ve çetin, size ne kadar teşekkür etsem az, yuva oldunuz bu canlara. Bana bugün yardım eden prodüksiyon ekibimizden Özgür’e ve yapım koordinatörümüz Osman abiye @osmnzrmn çok teşekkürler buradan da, mama ev benimle bütün gün koşturdular. Görüşürüz çocuklar sizi özleyeceğim yeni yuvalarınızda güvendesiniz! ❤️❤️❤️

İrem Kahyaoğlu için Eda Ece bir kurtarıcı! 13