Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Pembe’si Zeynep Kankonde’nin çocukluk fotoğrafı çok şaşırttı!

Kuzey Yıldızı’nın Pembe’si Zeynep Kankonde’nin çocukluk fotoğrafı çok şaşırttı!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de ekrana gelen Kuzey Yıldızı dizisinde Pembe karakteriyle rol alan Zeynep Kankonde, sosyal medya paylaşımlarıyla da takipçilerini hayli eğlendiren bir isim. Genelde komedi filmlerinde veya dizilerinde görmeye alıştığımı oyuncu, gerçek hayatında da esprili bir kişilik.

Yaptığı paylaşımlarla takipçilerini güldüren oyuncu, zaman zaman videolarla da adeta mini diziler çekiyor. Eğlenceli bir kişilik olan Zeynep Kankonde’nin takipçileri, oyuncuya övgü dolu yorumlar yazmaya devam ediyorlar. Zeynep Kankonde, dizideki karakteri gibi, içten ve doğal halleriyle gerçek hayatında da takipçi topluyor.

Kankonde, geçtiğimiz günlerde çocukken çekilmiş bir fotoğrafını paylaştı instagram hesabından. Pembe elbiseli, beyaz çoraplı, saçları kurdeleli Kankonde’nin bu haline bakınca, yüzündeki ifadenin hala aynı olduğu görülüyor.

Neredeyse duruşu, bakışı hiç değişmemiş olan oyuncu, bu sevimli fotoğrafının 35 yıl önceki bir fotoğraf olduğunu not düşerek”Bu elbiseden, bu saç modelinden istiyorum. Ayakkabılar gıcır, kolumda deri saat, vay be!” yorumunu yapmış.

Bakalım siz de oyuncunun şimdiki hali ve o zamanki halini benzetebilecek misiniz?

Kuzey Yıldızı'nın Pembe'si Zeynep Kankonde'nin çocukluk fotoğrafı çok şaşırttı! 8

Kuzey Yıldızı'nın Pembe'si Zeynep Kankonde'nin çocukluk fotoğrafı çok şaşırttı! 9