Ana sayfa Dizi Haberleri Ve heyecan başladı… Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yeni dizisi Sadakatsiz yola çıktı!

Ve heyecan başladı… Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un yeni dizisi Sadakatsiz yola çıktı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan yeni dizi Sadakatsiz, oyuncularıyla olduğu kadar konusuyla da dikkatleri çekecek. Cansu Dere’nin uzun bir aranın ardından yeniden ekranlara geleceği Sadakatsiz dizisinde Caner Cindoruk ve Dere başrolde.

Oyuncular geçtiğimiz hafta bir araya gelmiş ve okuma provaları yapmışlardı. Senaryo çalışmalarının sonrasında setin başladığı haberini veren de Cansu Dere oldu. Dere, başlama klaketinin fotoğrafını paylaraka “Lets get started” (Başlayalım) notunu düştü.

Medyapım imzalı dizinin yönetmen koltuğunda Yasak Elma’yı zirveye taşıyan genç yönetmenlerden Neslihan Yeşilyurt oturmakta. Dizinin hazırlıkları bir kaç aydır sürmekteydi. Yaz başından beri Sadakatsiz dizisiyle ilgili haberler gelmeye başlamıştı.

Ve heyecan başladı... Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yeni dizisi Sadakatsiz yola çıktı! 8

BBC dizisi Doktor Foster’in Türk uyarlaması olan Sadakatsiz heyecanla beklenirken, başrol oyuncuları Cansu Dere ve Caner Cindoruk uyumu da merak ediliyor. İzleyiciler sosyal medyada iki oyuncuyu birbirlerine şimdiden yakıştırmaya başladılar bile…

Okuma provalarının ardından dizinin çekimlerinin başlaması da özellikle Cansu Dere’yi yeniden tv dizilerinde görmek isteyen hayranlarını sevindirecek bir gelişme oldu. Çekimleri yeni başladığı için dizinin Ekim ayında izleyici ile buluşması tahminleri yapılmakta.

Sadakatsiz dizisinin oyuncu kadrosunda ayrıca Yeliz Kuvancı, Burak Sergen, Eren Vurdem, Özge Özder, Seda Altunner, Nazlı Bulum ile birlikte Berrin Keklikler de yer alıyor.

İşte Cansu Dere’nin setin başlamasıyla birlikte yaptığı ilk paylaşım…

Ve heyecan başladı... Cansu Dere ve Caner Cindoruk'un yeni dizisi Sadakatsiz yola çıktı! 9