Ana sayfa Sosyal Medya Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in spor hali de pek şık

Kuzey Yıldızı’nın Yıldız’ı Aslıhan Güner’in spor hali de pek şık

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Show TV’de yayınlanan Kuzey Yıldızı dizisiyle daha büyük bir hayran kitlesine sahip olan Aslıhan Güner, Karadeniz şivesi ile de izleyicilerden tam not alan bir isim. Hatta gerçek hayattaki konuşmasını duyanları bile şaşırtacak kadar kendisine inandırmış bir oyuncu.

İsmail Demirci ile başrolünde oynadıkları Kuzey Yıldızı dizisi için saçlarını kızıla boyatan oyuncu, hafızalara artık bu şekilde kazındı! Oyuncunun doğal saçlı halini hatırlayanların çok az olduğu da tahmin edilebiliyor. Dizide genelde etek giyen oyuncunun özel hayatında ise daha salaş ve spor giyinmeyi sevdiği anlaşılıyor.

Oyuncu, kafasına dizide genellikle bir bandana takıyor ama gerçek hayatta şapka takmayı tercih etmiş. Şimdilerde Ordu’da dizi çekiminde olan Aslıhan Güner, set dışında verdiği bir pozu takipçileriyle paylaştı.

Güner’e sevgilerini anlatmaya çalışanlar arasında Türk hayranları kadar özellikle Arap hayranlarının da olduğu yorumlardan görülmekte.

Aslıhan Güner’in son yaptığı aşağıdaki paylaşım bir saat olmadan 65 bini geçmiş. Oyuncunun spor kıyafetli hali de takipçilerinin övgü dolu yorumlarına mazhar olmakta.

İşte o paylaşım:

????????

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in spor hali de pek şık 8

Kuzey Yıldızı'nın Yıldız'ı Aslıhan Güner'in spor hali de pek şık 9