Ana sayfa Dizi Haberleri Miran ve Reyyan için kabus yeni başlıyor! Hercai dizisindeki değişime hazır olun!

Miran ve Reyyan için kabus yeni başlıyor! Hercai dizisindeki değişime hazır olun!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 3. sezonuyla ekrana gelmeye hazırlanan Hercai dizisinin yeni sezon sürprizlerinden biri var ki Reyyan ve Miran’ın hayatında büyük bir değişikliğe yol açacak! Şehre gelen bu yabancı kişinin kimliği açığa ne zaman çıkacak merak konusu ancak hayatlarını değiştirmek isteyen iki aşık için yeni bir savaş başlıyor! atv’de yayınlanan Hercai dizisi Cuma akşamı (17 Eylül) yeni sezon ilk bölümüyle izleyenlerle buluşmaya geliyor.

Diziye yeni katılan bir karakter var ki kimsenin beklemediği sırlarla ortalığı yangın yerine çevirecek! Bu kişinin kimliği, tanıtımda anlatılmakta. 39. bölümü yayınlanacak olan dizinin tanıtımındaki söz ise her şeyi anlatıyor aslında. Üçüncü sezonda şehre beklenmedik bir kişi geliyor.

Bu kişi Sultan Aslanbey’in öldü sanılan tek oğlu Aslan Aslanbey’dir. Akın Akınözü ve Ebru Şahin’in başrolünde oynadıkları diziye katılan bu yeni karakteri ise Doğan bayraktar canlandıracak. Dizinin tanıtımından da anlaşılacağı üzere iki aşığın hayatının üzerine kabus gibi çökecek olan Aslan Aslanbey, ortalığı fena halde karıştıracak…

Miran ve Reyyan için kabus yeni başlıyor! Hercai dizisindeki değişime hazır olun! 7

Tanıtımdaki sözlerden sanki iyi bir hikaye başlıyormuş gibi görünse de aslında Reyyan ve Miran için zor günlerin geldiğinin habercisi! Aslanbey’in “Bütün muhteşem hikayeler iki şekilde başlar ya bir insan yolculuğa çıkar ya da şehre bir yabancı gelir” sözü, kendi hikayesini yazmaya geldiğinin de bir göstergesi.

Tam kendi hayatlarını kurmak için yeni bir adım atacaklarını söyleyen Miran ve Reyyan için kabus başlayacak Doğan Bayraktar’ın hayat vereceği Aslan Aslanbey karakteri ise “Hakkı olana adaleti getireceğim, haksızlık edene de çileyi” sözleriyle tanıtımda yeni sezonun heyecanlı geçeceğinin de ilk sinyalini vermiş oldu!

Hercai dizisinin 39. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.