Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun 19. yeni bölüm fragmanında sır mektup Kuzgun’un ellerinde!

Kuzgun 19. yeni bölüm fragmanında sır mektup Kuzgun’un ellerinde!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kuzgun dizisi 19. yeni bölümü ile 2 Ekim Çarşamba akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşmaya hazırlanıyor. Onur Tuna ve Nilperi Şahinkaya gibi iki önemli ismin etkili karakterlerle diziye katılması da 2. sezonda reyitng getirmemişti. Kuzgun dizisinin akıbeti de belirsizleşti.Star TV, diziyi yayından kaldırma kararı alabilir. Ancak resmi bir bilgi gelmedi… Kuzgun 19.yeni bölümü ile ekranda yer alacak. Peki yeni bölümde neler olacak. Videodan 19. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.

Neşe’nin yıllardır herkesten sakladığı mektubun sırrı her şeyi değiştirecek. Kuzgun, mektupta neler olduğunu sorguluyor… Dila ise Ferman’ı Kuzgun’a karşı adeta kışkırtıyor…Ferman ise “Sen benim hayatımda olduğun sürece Kuzgun hayatımızın tam ortasında olacak” diye konuşmakta. Dila ne yaptığını iyi bildiğini söylüyor. Ama planı ne? Geçmişin sırrı ne? Kuzgun ya öğrenirse ne olacak? Mektup Kuzgun’un eline geçiyor… 19. bölüm çok heyecanlı olacak.

Peki geçtiğimiz hafta yayınlanan 18. bölümde neler olmuştu.

Kuzgun’un kentsel dönüşüm projesinde Ferman’la ortak olması Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşı resmen başlatır. Artık her arenada bu iki isim karşı karşıya gelecektir. Kuzgun’un kendisini ortaklığa mecbur etmesinin acısını Ferman üst üste hamlelerle çıkarır. Kuzgun, önce Dila, ardından da Ferman ile önemli yüzleşmeler yaşar.

Kuzgun mahallesinin haklarını korumaya çalışırken, Ferman’ın yeni teklifiyle çok zor bir karar vermek zorunda kalacaktır. Meryem, oğlu Kuzgun’u Güneş’le bir arada görmekten mutlu olduğu için Güneş’i evlerine yemeğe davet eder. Güneş’in şüpheli hareketleri Dila’nın dikkatinden kalmaz. Kuzgunların evindeki yemeğe Dila şahit olur. Bu an, Kuzgun’la Dila arasında sarsıcı bir yüzleşme yaratır. Kuzgun, Dila’nın kendisine olan aşkının bitmediğinden emin olur. Kuzgun’un, Dila’nın Ferman’la evlenme kararına dair iddiaları, Dila üstünde çok farklı bir etki yaratacaktır.

Güneş’in Kuzgun’un hayatında kalmak için söylediği yalan, çok büyük tehlikelere gebedir. Dila, bu süreci sessizce izlemeyecektir. Ferman’ın geçmişine, ailesine dair Dila’yla paylaşacağı anlar, Dila’nın Ferman’la ilişkisinde yeni bir dönem aralar. Bu sırada Kuzgun ile Ferman arasındaki savaş ailelere sıçrar. Bir yandan ailesi, diğer yandan mahallesi için savaşan Kuzgun, kendini farkında olmadan geri dönüşsüz bir yolun içinde bulur. Kuzgun ile Ferman arasındaki savaşın her geçen gün şiddetlendiğini fark eden Neşe, bu savaşa bir son vermek için çok radikal bir hamlede bulunur. Neşe’nin yıllardır herkesten sakladığı mektubun sırrı ortaya çıkacaktır.