Ana sayfa Dizi Fragmanları Her Yerde Sen 16. bölüm fragmanında Selin ve Demir gerçek aşık gibi davranıyor!

Her Yerde Sen 16. bölüm fragmanında Selin ve Demir gerçek aşık gibi davranıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Fox TV ekranında yayınlanmakta olan Her Yerde Sen dizisinin 4 Ekim Cuma günü yayınlanacak olan 16. yeni bölümünden fragman ortaya çıktı.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümündeki gelinlik detayı dikkat çekecek. Selin ve Demir’in evin içinde birbirlerine şakaları, jetleri, mutlu halleri de izleyicileri çok memnun edecek. Demir’in kıskançlıklarını da gülümseyerek izleyeceksiniz. Eylül ile Demir arasındaki geçmiş ise bu mutlu tablonun üzerine adeta limon sıkacak…Videodan 16.bölüm 1. fragmanını izleyebilirsiniz.

Peki 28 Eylül Cuma 15. son bölümde neler olmuştu?

Eylül’ün beklenmedik gelişiyle sarsılan Demir geçmişiyle yüz yüze kalır ve Eylül ile hesaplaşırken bu durumun Selin’le ilişkisine yansımasına engel olmaya çalışır. Demir’in sıkıntısını gören Selin farklı bir öneriyle gelir. Şirkette ise Eylül’ün gelişi merak uyandırırken olumlu gelişmelere neden olur. Bünyamin’in radarına yakalanan İbo verilen ödevi yapabilmek için Demir’den yardım ister. Burak ise Eylül’e dostluk gösterirken Selin’e dürüst davranmayı seçecektir.

Oyuncular:
Demir: Furkan Andıç
Selin: Aybüke Pusat
Burak: Ali Yağcı
İbrahim: Ali Gözüşirin
Merve: Deniz Işın
Bora: Ali Barkınrdesenfox