Ana sayfa Dizi Fragmanları Kuzgun dizisinde Dila’dan Ferman’a Kuzgun’u çıldırtacak teklif (18. bölüm fragmanı izle)

Kuzgun dizisinde Dila’dan Ferman’a Kuzgun’u çıldırtacak teklif (18. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Burcu Biricik ve Barış Arduç’un başrolünde oynadıkları ve Star TV’de yayınlanan Kuzgun dizisi, 17. bölümüyle 18 Eylül Çarşamba akşamı 2.sezonuna başladı… Ferman Koruoğlu karakteriyle diziye Onur Saylak’ın katılması, izleyenleri heyecanlandırırken, jeneriğinden değişen hikayesine kadar her şey dikkat çekiciydi…

Kuzgun dizisinin 18. yeni bölümü 25 Eylül Çarşamba akşamı izleyicilerle Star TV ekranında buluşacak. Yeni bölümden ilk fragman yayınlandı. Ferman, “Aynanın sırrı baktığında kendini değil, sevdiğini görmekmiş” sözü ile Dila’ya sesleniyor. Kuzgun ise hala Dila’nın kendisini sevdiğini söylüyor. Dila, “Hayallerini kendine sakla” diyerek yanıt vermekte.

Nilperi Şahinkaya diziye Güneş karakteriyle etkili bir giriş yaptı. Kuzgun ile Güneş arasında neler olacak, herkes merakla bekliyor. Fragmanda yakınlaşma adımları var. Kuzgun ile Ferman arasındaki gerilim iyice arttı. Ferman’a ültümaton veren Kuzgun, ailesine bulaşmamasını istiyor. Güneş, Kuzgun’un ailesiyle yemekte buluşuyor. Dila’da gizlice onları izliyor.Ama yakalanıyor… Dila, “Kararımı verdim, hemen evlenelim” diyerek Ferman’a yeşil ışık yaktı. Kuzgun ne yapacak? 18. bölümde ortaya çıkacak. Yeni bölümden ilk fragmanı videoda bulabilirsiniz.

17.BÖLÜMDE NELER YAŞANMIŞTI?

Behram Adıvar’ın öldüğü, Dila’nın ise Kuzgun’un gözleri önünde kendisini vurduğu o anın üstünden tam bir yıl geçmiştir. Dila, ardında hiçbir iz bırakmadan ortadan kaybolmuştur. Kuzgun her günü Dila’yı bulma ümidiyle geçirir. Tüm çabalarının sonucunda Dila’ya ulaştığını düşündüğü anda Kuzgun’un karşısına geçmişinden sürpriz bir isim çıkar: Ferman Koruoğlu. Kuzgun, Ferman’ın Dila’yı elinde zorla tuttuğunu düşünür ve bir operasyonla Ferman’ın evine girmeye karar verir.

Kuzgun, operasyon gecesi, yeni bir şokla sarsılır. Kuzgun, Dila’ya aşkını kanıtlamak için elinden geleni yapsa da karşısında duran hayatının aşkının, bambaşka bir kadına dönüştüğünü görür. Ferman’ın teyzesi Neşe, Ferman ile Dila’nın bir araya gelmesinden endişe duyarken; Güneş adlı genç bir kadının yolunun Kuzgun’la kesişmesi işin seyrini değiştirir. Dila’yı yeniden kazanmak için harekete geçen Kuzgun’un beklenmedik hamlesi nefesleri keserken, her şeyi sıfırdan başlatacaktır.