Ana sayfa Dizi Fragmanları Sen Anlat Karadeniz’de Asiye, Mustafa’ya aşk dersi veriyor! (57. bölüm fragmanı izle)

Sen Anlat Karadeniz’de Asiye, Mustafa’ya aşk dersi veriyor! (57. bölüm fragmanı izle)

tarafından ker_def

Sen Anlat Karadeniz fırtınalı günler devam ediyor… 56.bölümde ilginç gelişmeler yaşanmıştı. 57. bölümde neler olacağı merakla bekleniyor. Ulaş Tuna Astepe, İrem Helvacıoğlu, Sinan Tuzcu ve Öykü Gürman’ın başrollerinde yer aldığı dizinin 57. bölümünde bomba sahnesinde neler olacağını izleyeceksiniz. Ayrıca Asiye’nin Mustafa’ya aşk hatırlatması dikkat çekecek. Mustafa’nın ise çenesine bir haller olacak. 25 Eylül Çarşamba akşamı yayınlanacak 57.bölümden ilk fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

atv’de yayınlanan Sen Anlat Karadeniz dizisi, 18 Eylül Çarşamba akşamı 56. bölümüyle ekrana geldi. Diziye yeni katılan Tarık karakteri, heyecanlı bir dizi olaya sebebiyet verdi. Saplantılı bir şekilde Hazan’a aşık olan Tarık, karşılık alamamasına rağmen onu kaçırdı. Olayı öğrenen Tahir ve Ferhat ise Tarık’ın peşine düştü. Ancak kendilerine kurulan tuzaktan da habersizdiler! Hazan’ı bayıltan Tarık, saatli bir bomba yerleştirdiği eve Tahir ve Ferhat’ı kilitleyip gitti. 56. bölüm de bu sahneyle final yaptı.

56.bölümde başka neler olmuştu?

Tarık, Hazan’ı kaçırır. Tahir ve Ferhat, Hazan’ı kurtarmak için peşlerine düşerler. Hazan’ı bulduklarında ise büyük bir tuzağın içine düştüklerini fark ederler. Asiye’yi eski bir tanıdığıyla gören Mustafa kıskançlık krizlerine girer. Kavga büyür ve Mustafa Asiye’ye “boş ol” der. Asiye, Eren’i de alıp Osman Baba’ya gider. Mustafa “Boş ol” demenin sonuçlarına katlanmak zorunda kalacaktır.