Ana sayfa Sosyal Medya Kuzgun dizisiyle üzülen Burcu Biricik hayranları, Kırmızı Oda ile sevindi

Kuzgun dizisiyle üzülen Burcu Biricik hayranları, Kırmızı Oda ile sevindi

tarafından ker_def

Yapımını OGM Pictures’ın gerçekleştirdiği, Gülseren Budayıcıoğlu’nun gerçek karakterlerin gerçek yaşam öykülerini barındıran eserlerinden uyarlanan ve TV8 ekranında yayınlanan tüm bölümleriyle reytinglerin zirvesinde yer alan ‘Kırmızı Oda’, ünlü oyuncu Burcu Biricik’in canlandırdığı Boncuk karakteriyle gündemde.

Uzun süredir ekranda olmayan ünlü oyuncu, en son Netflix için Fatma dizisinin çekimlerinde yer almıştı. Televizyon ekranında ise oyuncu geçen yıl Kuzgun dizisinde yer almış, ancak bu dizi düşük reytingleri nedeniyle fazla uzun süreli olmamıştı. Kuzgun’da da Dila performansı ile çok beğenilen oyuncunun hayranları, dizinin final yapması ile çok üzülmüştü. Yeni sezonda Kırmızı Oda dizisine katılan oyuncu, hayranlarını da Boncuk karakteri ile adeta sarıp sarmaladı..

Burcu Biricik’in ‘Kırmızı Oda izleyicisinin kısa sürede bağrına bastığı karakterdeki oyunculuğu beğeni toplarken; Boncuk sosyal medyanın da gündemini belirledi. Sosyal medyada hakkında binlerce mesaj paylaşıldı.

Küçük yaşta babasının eve başka bir kadınla gelmesine tanık olan, ardından Sadık’la evlendirilip Hollanda’ya yerleşerek yapayalnız bir hayat süren Boncuk; hayalinde ermişleri yaratmış ve onlarla sohbet etmeye başlamıştı. Derdini kimseye anlatamayan Boncuk, Doktor Hanım’la tanışınca aile evinden getirdiği yükü ve bastırdığı duygularını nihayet anlatmaya başlıyor!

blank

Boncuk, bir yandan ermişlerin sözüyle başka biriyle evlendirilmek için gün sayarken; bir yandan da Doktor Hanım’a her şeyi anlatabilmek için ermişlerden izin alınca yeni bölümde içini döküyor. ‘Kırmızı Oda’nın 16’ncı bölümünde Doktor Hanım sorularıyla Boncuk’u geçmişine dair konuşturuyor ve halüsinasyonlarına çözüm arıyor.