Ana sayfa Dizi Haberleri Leke dizisinde Mehmet’in korkunç planı! Cem, tuzağa düşüyor!

Leke dizisinde Mehmet’in korkunç planı! Cem, tuzağa düşüyor!

tarafından zk zk

Başrollerinde Burak Sevinç ve Melis Sezen’in oynadıkları Leke dizisinden ön izleme yayınlandı.

Mehmet, Cem’i herkesin gözü önünde Yasemin’i, şirketin CEO’suna göndermekle suçlayıp kendisine saldırmasını sağlıyor.

Mehmet hastaneye Cem’in yanına gider ve onu tahrik etmeye çalışır. Mehmet sonunda amacına ulaşır ve Cem sinirlerine hakim olamaz. Cem’e sırf genel müdür olabilmek için kız arkadaşını oyunlarına alet ettiğini söyler. Sinirden çılgına dönen Cem ise Mehmet’e saldırır. Yasemin ve Cem tüm bu olanlardan sonra nasıl bir araya gelecek? Cem, Mehmet’e neler yapacak?

Leke yeni bölümüyle Salı akşamı 20.00’da Kanal D’de!

SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?
Arda’nın açılış davetinde büyük karşılaşma gerçekleşir. Arda, Yasemin’e Cem’in yanında tekne gecesinden tanıştıklarını söyler. Bu sırada şirkete mali şube baskın yapar. Arda her şeyi Cem’e anlatacak mı?

Arda karakolda ifade verir. Cem kardeşine destek olur. Arda annesi Belkıs’ın gerçek yüzünü öğrenecek mi?

Yaşananlar Yasemin’i üzer ve Cem’e her şeyi anlatmaya karar verir. Cem ve Yasemin romantik bir akşam yemeği yerler. Yasemin, Cem’e tekne baskını gecesini anlatabilecek mi?

Hastanede olan Oktay, yerine vekil genel müdür olarak Cem’i atar. Mehmet çılgına döner. Yenik düşen Mehmet bu kez büyük oynamaya karar verir. Mehmet’in yeni planı ne olacak?

Serpil’in ofisine böcek yerleştiren Birkan, ablasının Meto’yla yaptığı konuşmayı duyar. Birkan öğrendiklerini kullanarak Serpil’den Yasemin’in evine girebilmek için akıl almaz bir istekte bulunur. Serpil, Birkan’ın isteğini kabul edecek mi?

Arda, Yasemin’in evinde beklenmeyen bir şekilde ziyaret eder. Bu ziyarette yaşanacaklarla artık hiçbir şey eskisi gibi olamayacaktır.