Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt’un samimiyetinin perde arkası ortaya çıktı!

Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt’un samimiyetinin perde arkası ortaya çıktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay –İki ünlü isim Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt… Komedi yapımlarının aranılan ikilisi şimdilerde atv ekranında izleyicilerle buluşuyor. Gençliğim Eyvah isimli dizinin ilk iki bölümü yayınlandı ve büyük de beğeni topladı. Dizinin ilgi görmesinde iki başrol oyuncusunun katkısı çok büyük.

Levent Ülgen, Cengiz Bozkurt ile okul arkadaşı olduklarını ilk kez açıkladı. oyuncu, “Cengiz benim Ortadoğu Teknik Üniversitesi’nden arkadaşım. Çok uzun yıllardır beraber çalışmadık ama ODTÜ oyunlarında da beraberdik, gençlik yıllarımdan arkadaşım” diye konuştu.

İlk set gününde Levent Ülgen ile birçok sahne çektiklerini belirten Cengiz Bozkurt, arkadaşı ile enerjilerinin tuttuğunu ifade etti. Bozkurt, Ülgen’in kız kardeşi Oya Ülgen’in liseden sınıf arkadaşı olduğunu da belirtti.

Gençliğim Eyvah dizisinin ilk bölümü reytinglerde iyi sonuçlar elde etmişti.

Dizinin 22 Haziran Pazartesi günü yayınlanan ikinci bölümü de yine iyi sonuçlar aldı ve dizi yaz boyunca ekranda fark yaratacağını da göstermiş oldu. Dizinin Zalim İstanbul’un final bölümünden daha iyi sonuçlar alması da dikkat çekici.İşte 22 Haziran Pazartesi gününün ilk 10 program listesi.

Levent Ülgen ve Cengiz Bozkurt'un samimiyetinin perde arkası ortaya çıktı! 7