Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’dan bir Ceren Yılmaz geçip gitti! Bahar Şahin göz doldurdu!

Zalim İstanbul’dan bir Ceren Yılmaz geçip gitti! Bahar Şahin göz doldurdu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Zalim İstanbul dizisinin vedasında izleyiciler açısından en üzücü durum, Bahar Şahin’in canlandırdığı Ceren Yılmaz karakterinin sonu oldu. Ceren, dizide birçok olay yaşadı. İzleyicileri de birbirinden farklı duygulara sürükledi. Bahar Şahin’in etkileyici oyunculuğu bu karakteri unutulmazlar arasına kattı.

Dizi dünyamızdan bir Ceren Yılmaz geçip gitti. Zalim İstanbul’un 39. sezon finalinde mezar taşını gören izleyiciler sosyal medyada yaptıkları yorumlarla karakteri unutmayacaklarını belirten ifadeler kullandı.

Birçok izleyicinin içine dert olan Ceren’i mutluluk yüzü görmeden ölmesi oldu. Oysa ki, final hayalleri başkaydı. Bahar Şahin’in takipçileri Ceren karakterinin mutlu olacağı düşüncesine kanalize olmuştu. Bir dizi hayranı, “Yanarım yanarım sırf sonunda Ceren’in mutlu olacağını düşündüğüm için izlediğim boş bölümlere yanarım” diye yazdı.

Zalim İstanbul'dan bir Ceren Yılmaz geçip gitti! Bahar Şahin göz doldurdu! 7

Polat Alemdar takma isimli bir dizi hayranı ise, “Toprağın bol olsun Ceren. Allah günahlarını affetsin, mekanın cennet olsun” diyerek şaşkınlık yaşattı. Kimi izleyiciler Kurtlar Vadisi dizisindeki Süleyman Çakır’ı hatırladıklarını belirten yorumlarda bulundu.

Hatırlanacağı gibi Süleyman Çakır karakteri için cenaze namazı kılınmış hatta vefat ilanları gazetelerde yer almıştı.

Ceren Yılmaz’ın ölüm sahnesi de izleyicileri bir hayli yıktı. İnleyen haliyle Ceren’i sanki gerçekmiş gibi yansıtan Bahar Şahin de takdirleri topladı. Oyuncu, diziden en büyük kazanımı elde eden isimlerin başında geliyor.