Ana sayfa Dizi Fragmanları Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt bu kez çok farklı bir rolde!

Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt bu kez çok farklı bir rolde!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Leyla ile Mecnun dizisinde canlandırdığı Erdal Bakkal karakteriyle kariyerinin çıkışını yapan oyuncu Cengiz Bozkurt, bugün Türkiye’nin en sevdiği aktörlerden biri. Yetenekli oyuncu yeni dizisinde hayranlarını çok şaşırtacak bir rolle karşımıza çıkıyor.

Gain TV’nin mini dizisi Orta! Kafa! Aşk!’ın ikinci sezonunun çekimleri başladı. Cengiz Bozkurt ve Engin Hepileri’nin başrollerini paylaştığı dizi sıra dışı konusuyla ilgi çekiyor. Orta! Kafa! Aşk!’ın yönetmenliğini Can Evrenol üstleniyor.

ABD yapımı The Match isimli formatın Türkiye uyarlaması Orta! Kafa! Aşk! alışkın olmadığımız türden bir dizi. Orta! Kafa! Aşk!, Semih ve Selin’in maç tadındaki hikayesini konu ediyor. Semih ve Selin’in ilişkilerinin başlangıcı, yaşadıkları sorunlar, ayrılıkları, flörtleri iki futbol yorumcusunun sunumuyla ele alınıyor.

Dizinin oyuncu kadrosunda ayrıca Aile Arasında isimli filmle tanıdığımız Su Kutlu ile Güneşi Beklerken, Beni Böyle Sev, Payitaht Abdülhamid, Tek Yürek gibi dizilerde rol alan Can Sipahi yer alıyor.

Leyla ile Mecnun’un Erdal Bakkal’ı Cengiz Bozkurt bu kez çok farklı bir rolde! 7

Leyla ile Mecnun’da canlandırdığı Erdal Bakkal karakteriyle Türkiye’nin sevgilisi haline gelen Cengiz Bozkurt arka arkaya projelerde rol almaya devam ediyor. Leyla ile Mecnun’un ardından Kocamın Ailesi, Jet Sosyete, Gençliğim Eyvah, Kuzey Yıldızı İlk Aşk dizilerinde yer aldı. Bozkurt son olarak Netflix’te yayınlanan 50 Metrekare isimli dizide Muhtar karakteriyle karşımıza çıkmıştı.

Deneyimli oyuncu Engin Hepileri’yi ise Evlilik Hakkında Her Şey adlı dizide 6 bölüm konuk oyuncu olarak yer aldı ve yapımdan ayrıldı.