Ana sayfa Sosyal Medya Leyla Lydia Tuğutlu’dan doğum gününde 2020 sitemi!

Leyla Lydia Tuğutlu’dan doğum gününde 2020 sitemi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Leyla Lydia Tuğutlu, 29 Ekim 1989 doğumludur… Ünlü oyuncu, 31. yaş gününü kasta keserek kutladı… Ev ortamında bir doğum günü düzenleyen oyuncu, yeni yaşı içinde sitemli bir mesaj paylaştı.

Uyanış Büyük Selçuklu isimli TRT1 dizisinde Elçin Hatun karakterine hayat vermekte olan Tuğutlu, başarılı performansı ile hayranlarından tam not aldı. Oyuncu, sezonun en iyi dizilerinden birisi ile ekrana dönüş yapmanın da şansını yaşıyor…

31. yaş gününü mutlu bir şekilde kutlayan oyuncu, “Hoş geldin yeni yaş. Her ne kadar 2020’den bir şey anlamasak da… Arayan soran, mesaj atan herkes, güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, iyi ki varsınız” notuyla doğum günü fotoğrafını yayınladı.

Instagram hesabından yaptığı paylaşıma binlerce beğeni gelirken, ünlü oyuncunun hayranları da yeni yaşını kutlayan yorumlarda bulundu.

Buğra Gülsoy, Çağlar Ertuğrul, Pınar Altuğ gibi ünlüler emojilerle arkadaşlarının doğum gününü kutladı. Takipçiler ise, “Yeni bir yaş, yeni bir sen. Tüm dileklerin kabul olsun, iyi ki doğdun” diyerek destek oldu.

Leyla Lydia Tuğutlu'dan doğum gününde 2020 sitemi! 7