Ana sayfa Dizi Haberleri Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin’in vedasının arka planındaki gerçekler

Bir Zamanlar Çukurova’da Vahide Perçin’in vedasının arka planındaki gerçekler

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Vahide Perçin, ekranda rollerini yaşayan ve iz bırakan bir oyuncu… Bir Zamanlar Çukurova dizisine de 3. sezonda veda ediyor… Hünkar karakterinde o kadar başarılı bir performans ortaya koydu ki, dizinin en baskın ismiydi… Ancak Vahide Perçin için dizi setlerinde yer almak artık daha zor olacak… Çünkü oyuncu hayatın bir başka gerçeği ile yüzleşmek durumunda…

Uzun çalışma saatleri artık Vahide Perçin’e çok zor geliyor… Zaten sezon başında da diziden ayrılmak istediğine yönelik söylentiler çıkmıştı. Bu söylentilerin pek de yanlış olmadığı bir gerçek. Ancak Hünkar karakterinin gitmesi demek dizinin de büyük güç kaybetmesi anlamına geliyordu. İşte bu nedenden de mümkün olduğu kadar Hünkar karakteri dizide tutulmaya çalışıldı.

Vahide Perçin ise bu süreçte fedakarlık yapmak durumunda kaldı. Çünkü ünlü oyuncu, artık sağlık sorunları yaşıyor ve farklı bir hayatın kapasından girmeyi hedefliyor. Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da Vahide Perçin’in neden diziden ayrılmak istediği ile ilgili detayları yazdı…

Aslında bu ayrılık hikayesi 2 yıl önceye dayanıyor… Yorgun bir isim Vahide Perçin ve Foça’daki yeni evinde, yeni bir hayatın hayalini kuruyordu… İşte o hayata başlamak için uygun zaman da ortaya çıktı.

Bir Zamanlar Çukurova'da Vahide Perçin'in vedasının arka planındaki gerçekler 8

Sina Koloğlu, Vahide Perçin’in ayrılığı ile ilgili şu detayları yazdı:

“Ayrılma hikayesi aslında iki sene öncesine dayanıyor. Oyuncunun, uzun çalışma saatlerinden şikayetçi olduğu yönünde haberler çıkmıştı. Yorulduğunu ve oyunculuğu bırakmayı düşündüğünü söylediği de yazılmıştı. Foça’da çok güzel bir taş ev var. Eşimle gittiğimiz butik otelin hemen yanında, oradan biliyorum.

Sanırım buraya ‘temelli’ yerleşmeyi düşünüyor. Bence Vahide Perçin, keyfine göre güzel hikayesi olan filmlerde oyunculuğuna devam etmeli.

Ya da dijital ortam dizilerinden mesela. Ali Fekeli (Kerem Alışık) ile aşkları bu dizinin unutulmazları arasına girecek. Yıllar geçmiş ama o aşk hiç sönmemiş tasvirinin çok güzel karelerini izledik dizi bölümlerinde.”