Ana sayfa Dizi Haberleri Dilan Çiçek Deniz durdu durdu sonunda patlama yaptı!

Dilan Çiçek Deniz durdu durdu sonunda patlama yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Çukur dizisinde Sena karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, geçen sezon yapımdan ayrılana kadar hakkında birçok haber yapılırdı. Ancak diziden ayrıldıktan sonra sosyal medya paylaşımları ve bazı proje iddiaları ile gündeme geldi.

Son 1 yıldır Dilan Çiçek Deniz, magazin basınında daha az göründü. Hakkında daha az konuşuldu. Sosyal medyada da daha az gündem oldu. Ancak ünlü oyuncu Haziran ayının başından bu yana yeniden patlama yapmaya başladı.

BluTV için hazırlanan Yarım Kalan Aşklar dizisinin başrol oyuncularının Dilan Çiçek Deniz ile Burak Deniz olduğunun açıklanması önemli bir gelişmeydi. Dilan Çiçek Deniz, yeniden dizi setlerine dönüş yaptı ve Burak Deniz ile de iyi bir enerji yakaladıkları görüldü.

Ancak ünlü oyuncu hakkında bir önemli gelişme daha yaşandı. Metin Akdülger ile Yarına Tek Bilet isimli filmde rol alan oyuncu, Netflix’in ilk orijinal Türk filmi olması noktasında da önemli bir işe adımını attı. 19 Haziran Cuma itibariyle film gösterime girdi ve gelen ilk yorumlar da olumlu oldu.

Dilan Çiçek Deniz durdu durdu sonunda patlama yaptı! 8

Dilan Çiçek Deniz’in Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimlerinin başladığı da sosyal medyaya yansıdı. Ünlü oyuncu son dönemde yeniden eski şaşalı günlerine döndü. Artık Dilan Çiçek Deniz, yeni dizisiyle daha çok konuşulacak ve popülerliğini artıracaktır.

İşte Yarım Kalan Aşklar dizisinin çekimlerinin başladığını gösteren paylaşım:

Dilan Çiçek Deniz durdu durdu sonunda patlama yaptı! 9