Ana sayfa Dizi Fragmanları Mahkemede heyecan doruğa çıkıyor! Elif Dizisi 915. Bölüm Fragmanı

Mahkemede heyecan doruğa çıkıyor! Elif Dizisi 915. Bölüm Fragmanı

tarafından zk zk

Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinin sezon sonuna yaklaşırken olaylar da çözülmeye devam ediyor.

Başrolünde küçük oyuncu Isabella Damla Güvenilir’in oynadığı dizinin mahkeme sahnesinde Fikret’in gelip gelmeyeceği büyük merak konusuydu.

Hafta içi her gün yayınlanan dizinin 915. bölüm tanıtımı ekrana geldi.

Elif dizisi 915. bölümde neler olacak?

Melek’in mahkeme günü gelir ve herkes mahkeme salonundaki yerini alır. Kıymet kendisini kurtarmak için tehlikeli bir plan hazırlar. Mahir mahkemede Fikret’e ulaşmaya çalışır fakat başarılı olamaz. Fikret’e ne oldu?

Melek’in mahkeme günü gelir. Koğuşta herkes hem hüzünlü hem de oldukça mutludur. Davadan olumlu karar çıkacağına herkes kesin gözüyle bakar. Melek arkadaşlarının uğurlamaları arasında mahkeme için yola çıkar. Mahir son özgür gününü yaşadığını düşünür fakat gerçekleri söyleyeceği için gururludur. Kerem ve ailesi adaletin yerini bulmasını ister. Annesi çıkacağı için oldukça heyecanlı olan Elif de mahkeme için hazırlanır. Melek’in davası için herkes adliyede toplanır fakat Fikret ortada yoktur. Mahir gergin şekilde Fikret’e ulaşmaya çalışır. Fikret mahkemeye neden gelmedi?

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar her gün 21:00’da Elif ile Kanal 7’de…

***

Annesinin Prenses Elif ve kızını kötülüklerden korumak isterken hiç beklemediği olaylar yaşayan Melek’in öyküsü beşinci sezonuyla izleyicisiyle buluşuyor.

Macera dolu sahneleriyle soluk soluğa izlenen Elif’te Melek nihayet kızına kavuşur. Uzun uğraşlar sonucu birbirini Haktanırlar konağında bulan Melek ve Elif konaktan ayrılmaya karar verir. Tam konaktan ayrılacakları esnada Tarık’ın adamı onları yakalar ve Melek’i vurur.

Elif’i kaçırmak üzereyken Melek müdahale eder ve kızını adamın elinden kurtarır. Elif’i de alıp kimsenin bilmediği bir yerde yeni bir hayat kurmak isteyen Melek izini kaybettirmeyi başarır. Geçim sıkıntısı yaşayan Melek kızını rahat ettirmek için her yolu dener. Macide ise aylardır her yerde aradığı Elif’in uzun zamandır yanında yaşadığını öğrenir. Yeğeni Yusuf’un emanetlerine sahip çıkmak isteyen Macide’yi hiç ummadığı bir sürpriz bekler.

Haktanır ailesi huzuru bulmak isterken karşılarına çıkan zorluklarla mücadele etmek zorunda kalır. Melek kızını korumayı başarabilecek mi? Elif annesiyle birlikte istediği hayatı yaşayabilecek mi? Macide Elif ve Melek’i kanatları altına alabilecek mi? Haktanır ailesinin yeni düşmanı kim? Hepsi ve daha fazlası bu sezon Elif’te izleyicisini bekliyor.

Özlem, evlat sevgisi ve aşkın geçtiği zorlu yollar hafta içi her gün saat 20:00’de Elif ile Kanal 7’de…