Ana sayfa Dizi Haberleri Mahkum dizisi için alarm zilleri çalıyor! İzleyicinin ilk sezondaki endişesi boş değilmiş!

Mahkum dizisi için alarm zilleri çalıyor! İzleyicinin ilk sezondaki endişesi boş değilmiş!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İlk sezonuyla izleyenleri adeta ekrana kilitleyen bir dizi oldu Mahkum. Yılın en iyi çıkış yapan dizisi olarak da konuşuldu. Fox TV’de Perşembe akşamları yayınlanan dizi, konusu ve oyunculukları ile izleyenlerin merakla takip ettikleri bir yapımdı ama aynı ilgiyi ikinci sezonda göremiyor!

İsmail Hacıoğlu’nun performansı ile damgasını vurduğu Mahkum dizisinde Onur Tuna da beğeni topluyor. İki oyuncunun performanslarıyla büyük övgü aldığı dizinin konusu, heyecanlı hikayesi, sürükleyici gelişmeleri ilk sezonda diziyi izleyenler için bambaşkaydı. Ancak dizinin takipçileri, sürekli olarak senaristleri uyarmaya başladılar sezon sonuna doğru!

Zira uyarlama bir dizi olan Mahkum’un orijinal hikayesinin bitmeye başlaması, izleyiciyi endişelendirmeye başlamıştı. Hikayenin bir sezonda hemen harcanıp bitmesini istemeyen izleyiciler, sıklıkla sosyal medyadan bu konuda uyarılar yaptılar.

Innocent Defendant isimli Güney Kore dizisinden uyarlanan dizinin asıl hikayesi 18. bölümde bitmişti aslında. Senaristlerin kısa sürede tüm hikayeyi harcayıp bitirdiği eleştirilerini dillendiren izleyiciler, bundan sonra yazılacak hikayenin aynı ilgiyi göremeyeceğini de söylüyordu.

Mahkum dizisi için alarm zilleri çalıyor! İzleyicinin ilk sezondaki endişesi boş değilmiş! 8

İlk sezonda dizi, sadık izleyiciler tarafından heyecanla takip edildi. Ancak ikinci sezona bambaşka bir şekilde giren dizi, ilk sezonu takip edenler tarafından aynı heyecanla izlenmemeye başlandı. İkinci sezonda senaristler, çok başka bir hikaye ile dizinin izleyicilerini yine ekran başına çekmeye çalışsa da gelen reytinglere ve sosyal medyadan yapılan yorumlara bakılınca, pek de başarılı olamamış gibi duruyor!

Zira giderek kan kaybeden dizinin bu hafta yayınlanan 28. bölümünün 3 kategoride de ilk 10’a girememiş olması, Perşembe akşamları zirveyi zorlayan bir dizi olarak ciddi bir gerileme! Aksiyon dozu yükseltilen, Barış karakterinin yeraltında bir suç örgütü kurarak birbirinden travmatik kişiliklerle ortalığı alt üst etmesi de izleyiciden beklenen ilgiyi görmedi! Diziye yeni katılan karakterler de dikkat çekmemiş görünüyor!

Mahkum dizisi için alarm zilleri çalıyor! İzleyicinin ilk sezondaki endişesi boş değilmiş! 9

6 Ekim perşembe akşamı dizinin tüm kişiler kategorisinde 15., AB ve ABC1 gruplarında ise 16. sırada yer alması, artık giderek final endişesinin dillendirilmesine neden olmakta! Alarm zilleri çalan Mahkum dizisinin ilk sezondaki büyük çıkışına karşılık ikinci sezonda giderek çöküşünü izlemek, pek çok izleyici için üzücü. Ancak birincilik alırken ilk ona bile giremeyen bir dizi olmaya başlayan Mahkum’un, orijinal hikayenin bitmesi sonrası aynı ilgiyi görmediği ve sezon sonuna kadar bu reytinglerle dayanamayacağı da tahmin ediliyor!

.