Ana sayfa Dizi Haberleri Yasak Elma’nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor!

Yasak Elma’nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Yasak Elma dizisine konuk oyuncu olarak gelen Sevda Erginci, ayrılığı ile diziyi izleyenleri üzmüştü. Oyuncu, Onur Tuna ile Alihan ve Zeynep karakterleri olarak çok sevilmişlerdi. Dizinin hikayesi gereği ayrılan iki isimden Erginci, büyük bir sürprizle 6. sezonda yeniden döndü!

150. bölüm ile birlikte diziye dahil olan Erginci’nin konuk oyuncu olacağı açıklanmıştı. İzleyici, bu güzel sürprizin ardından sadece konuk oyuncu olmasından dolayı üzgün. Ancak ilerleyen dönemde durumun değişmesi de olası! Sevda Erginci’nin gelişi izleyicide olduğu kadar sette de ayrı bir heyecan yaşatıyor!

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 13

Bu heyecanı en iyi aksettirenlerin başında da Eda Ece geliyor! Aynı zamanda etkin bir sosyal medya kullanıcısı olarak Eda Ece, setten ilk haberleri veren kişi! Kamera arkasında yaşananlarla ilgili paylaşımları büyük ilgi görüyor. Sevda Erginci’nin sete gelmesinden sonra ilk pozlar da Eda Ece’den gelmeye başladı!

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 14

Ece, makyaj yapılırken Sevda Erginci’yi kameraya alarak instagram sayfasından yayınladı. Henüz 150. bölümün yayınından önce yaptığı bu paylaşım, kendisini takip eden Yasak Elma izleyicisi için de güzel bir sürpriz oldu. Sevda Erginci’yi yeniden dizide görmekten çok mutlu olan izleyiciler, video ve fotoğrafları sosyal medyada yorumlamaya ve Erginci’nin gelişini kutlamaya başladılar!

Yıldız ve Zeynep kardeşlerin yeniden buluşması ile birlikte Yasak Elma’yı izleyenlerin heyecanı da yükseldi! Sosyal medyada bu güzel ve sürpriz buluşmayı yorumlayanlar, bu ikiliyi çok özlediklerini dile getiriyorlar.

Kamera arkasından ilk gelen Sevda Erginci pozlarından birisini de dizinin Caner’i Barış Aytaç yayınlamıştı. “Sevdoşka geldiii” notuyla yayınlanan bu fotoğraf da Yasak Elma izleyenlerini heyecanlandıran bir pozdu.

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 15

Erginci’nin dizide kaç bölüm oynayacağı henüz bilinmiyor ancak izleyici konuk oyuncu olacaksa bile bir kaç bölümle sınırlı kalmaması dileğinde. İkinci sezon sonunda ayrılan Sevda Erginci’nin ardından, dram dizisi olan Yasak Elma çok değişik bir konsepte dönüşmüştü!

Absürd komedi olarak yayınlanmaya başlayan dizide, Erginci’nin gidişinden sonra çok şey değişti. Pek çok giden ve gelen oldu diziye. Ancak özlenenlerden ve beklenenlerden birisi de Sevda Erginci idi. Zeynep karakterine çok yakıştırılan oyuncunun dönüşü de muhteşem oldu! İzleyici, heyecanını sosyal medyadan henüz bölüm yayınlanmadan paylaşmaya başladı… İşte o mesajlardan bazıları…

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 16

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 17

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 18

Yasak Elma'nın setinde de sosyal medyada da Sevda Erginci heyecanı yaşanıyor! 19