Ana sayfa Sosyal Medya ‘Makyaj yap biraz’ eleştirisinden sonra işte Müge Boz

‘Makyaj yap biraz’ eleştirisinden sonra işte Müge Boz

tarafından ker_def

Ünlü oyuncu Müge Boz, 1984 doğumlu bir oyuncu… Diziler ve filmlerde başarılı performansıyla bilinen Müge Boz, sosyal medya hesabını da etkili şekilde kullanmakta.

Katıldığı bir davet için makyaj yaptıran Müge Boz, ortaya çıkan sonuçtan çok memnun kaldı. Bu durumu da instagram hesabından yaptığı paylaşım ile duyurdu.

Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hüma Şah Sultan karakterini canlandırdıktan sonra Sevda Kuşun Kanadında dizisinde Işık ve Kayıtdışı dizisinde de İdil karakterlerine hayat veren Müge Boz daha sona dizilere ara vermiş sinemada yer almıştı. Son dönemde Nezih Bir Film ile Çat kapı Aşk filmlerinde de rol alan Müge Boz, “Makyaj yap biraz diyenler için özenle paylaşıyorum” diyerek fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Müge boz saçları konusunda da çok pimpirikli olduğu mesajını verdi.

İşte Müge Boz’un mesajı ve makyajlı hali:

‘Makyaj yap birazzz’ diyenler için özenle paylaşıyorum bu fotoğrafımı. ?
Gerçekten hem saçımı hem de makyajımı çoookkk beğendim dün gece. Bana her makyaj yakışmaz çünkü.
#uzunsaçaşıkları olduğum için saç konusunda da çok pimpirikliyim.
@alpkavasoglu ve @akin_unal beni çok mutlu ettiniz dün. ? @catkapiaskfilm galasında her şey çok içime sindi. Elbisem de öyle. @mehmetkorkmaz ama onu akşam paylaşıcam. En iyi fotoğrafı seçemedim daha. (Dün elbisenin hakkını verebilmek için yaklaşık 1 saat fotoğraf çektik de?) sevgiler, öpücükler??????

‘Makyaj yap biraz’ eleştirisinden sonra işte Müge Boz 7