Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisine kalbimizi bıraktık! Burak Deniz ve Alina Boz hayranlığı artıyor!

Maraşlı dizisine kalbimizi bıraktık! Burak Deniz ve Alina Boz hayranlığı artıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Daha fragmanları bile yayınlandığı zaman Maraşlı dizisinin çok özel bir proje olacağı belliydi. Burak Deniz ve Alina Boz ikilisinin başrolünde yer aldığı atv dizisi, geçtiğimiz hafta ilk bölümü ile ekrandaki yerini aldı ve izleyiciler yanılmadıklarını gördüler.

5’li reytinglerle ekrana güçlü bir başlangıç yapan Maraşlı dizisinin hikayesi kadar, oyunculuk performansları da çok konuşuluyor. Burak Deniz’in güçlü karakter sunumunun yanı sıra Alina Boz’un da Mahur olarak etkileyici olduğunu düşünen dizi hayranları, sosyal medyada ikili hakkında birçok güzel yorum yapıyor.

Maraşlı dizisindeki diyalogların da sıklıkla sosyal medyada yazıldığını ve izleyicilerin 2. bölümü heyecanla bekledikleri görülüyor. 18 Ocak Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 2. bölümden ön izleme görüntüleri de paylaşıldı. Dizinin hayranları Alina Boz -Burak Deniz dizi çiftini çok sevdi ve hayranlıklarının arttığını belirten yorumlar yapıyor.

İkilinin iyi uyum yakalaması ve izleyiciler tarafından beğenilmesi Maraşlı dizisinin geleceğinin de iyi olacağına işaret… “Bir Ankaralı olarak, Maraşlı dizisine kalbimi bıraktım” diye yorum yapan bir dizi hayranı, birçok kişinin de duygularına tercüman oluyor. Kahramanmaraşlı izleyiciler bir hayli heyecanlı ve mutlu iken, Maraşlı olmasalar bile bu ismi duyunca çok mutlu olduklarını belirten birçok kişi de var.

“Ben düştüm bu diziye inşallah hep böyle güzel devam eder” diye yorum bırakan dizi takipçileri, yeni bölümlerin de ilk bölüm kadar heyecanlı olmasını diliyor.