Ana sayfa Dizi Haberleri Maraşlı dizisini unutturacak bir Alina Boz dizisine hazır olun!

Maraşlı dizisini unutturacak bir Alina Boz dizisine hazır olun!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kariyerinde çok başarılı projelere imza atan Alina Boz, hem mütevazi kişiliği hem yetenekleri hem de güzelliği ile son yılların hızlı çıkış yapan kadın oyuncularından birisi oldu.

Alina Boz henüz yeni bir dizi için anlaşma yapmadı. Ancak Disney Plus ile anlaştığı bilinen oyuncu için proje hazırlıkları yapıldığı biliniyor. Disney Plus’un genç yüzlerinden birisi olan Alina Boz, lansman gecesi giydiği kıyafet ile de çok konuşuldu.

Oyuncu sempatik kişiliği ile milyonların kalbine girdi ve bugüne kadar yer aldığı projelerle de kendisini kanıtladı. Paramparça dizisindeki Hazal karakteri ile büyük çıkış yapan oyuncu, Elimi Bırakma’da ise Azra olarak çok beğenilmişti. En son Maraşlı dizisinde Mahur olarak izlediğimiz Alina Boz, ayrıca Aşk 101 isimli Netflix dizisinde de Eda karakteri ile büyük başarılar kazandı.

Böyle etkili bir kariyeri bulunan genç oyuncunun hayranları, ona yakışan bir Disney Plus projesi bekliyor. Henüz Disney Plus’ın anlaşma yaptığı birçok ünlü isim için projeler netleşmedi.

Bu isimlerden birisi de Alina Boz. Ancak yapımcılar çalışıyor, senaristler yoğun bir dönem yaşıyor. Bu süreçte Alina Boz için de çok etkili bir dizinin de yakında ortaya çıkması bekleniyor.