Ana sayfa Sosyal Medya Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, makyajsız haliyle de çok güzel!

Maraşlı’nın Mahur’u Alina Boz, makyajsız haliyle de çok güzel!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Genç kuşağın başarılı isimlerinden birisi olan Alina Boz, Paramparça isimli dizi ile tanınmıştı. 1998 doğumlu olan oyuncu, daha sonra Elimi Bırakma isimli TRT’nin dizisinde Alp Navruz ile başrolde yer aldı. Netflix’in çok konuşulan dizisi Aşk 101’de de başarılı oyunculuğuyla puan topladı.

Alina Boz, bir başrol sınavı daha veriyor şu sıralar ekranda. Kariyerinde emin adımlarla ilerleyen genç oyuncu, bu kez atv’nin Maraşlı dizisinde Burak Deniz ile başrolde yer alıyor. Mahur karakteriyle de izleyenlerin gönlünü çoktan çeldi!

Alina Boz, başarılı oyunculuğu, mesleği adına verdiği çabayla dikkat çeken bir isim. Aynı zamanda da güzelliği ile hayranlarının markajında. Oyuncu, Rus bir anne ve Türk bir babanın çocuğu.

Kadir Has Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu olan Alina Boz, sosyal medyadan da hayranları tarafından ilgiyle takip edilen bir isim. Son yaptığı iki paylaşımla da dikkatleri çekti.

Oyuncunun aşağıdaki paylaşımında yüzünde hiç bir makyaj olmadığı görülüyor. Aslında dizide de çok ağır bir makyaj yapılmıyor ama sonuç olarak yine de yüzünde makyaj, saçları yapılı bir halde olmak durumunda.

Aşağıdaki fotoğrafta ise doğal haliyle görülüyor Alina Boz. Güneş çizdiği fotoğrafında ışıl ışıl parlayan yüzüyle duru ve sade güzelliğiyle ‘makyajsız da güzel’ dedirtiyor…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, makyajsız haliyle de çok güzel! 8

Bir başka paylaşımında ise spor yaparken görülüyor oyuncu. İki farklı açıdan çekilen pozlarını birleştirmekte. Düzgün fiziğini ve formunu korumanın öyle kolay olmadığını da yaptığı paylaşımla ortaya koymuş oyuncu…

Maraşlı'nın Mahur'u Alina Boz, makyajsız haliyle de çok güzel! 9