Ana sayfa Sosyal Medya Maria ile Mustafa dizisinde 12 yıl sonra yeniden buluştular!

Maria ile Mustafa dizisinde 12 yıl sonra yeniden buluştular!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Alemin Kralı isimli dizide canlandırdığı Mehveş karakteri ile hafızalarda yer alan Zeynep Gülmez, şu sıralarda Ürgüp’te bulunuyor ve Maria ile Mustafa dizisinden Reyhan karakterine hayat veriyor. Pazar akşamları, atv ekranında yayınlanan dizide yardımsever ve iyi yürekli bir kadın karakterine hayat veren Zeynep Gülmez, bölgenin güzelliklerini de keşfetmekten kendini alamıyor.

Ürgüp’ün doğal güzelliklerini vakit buldukça gezen Zeynep Gülmez, Dizi TV’ye yaptığı açıklamada Maria ile Mustafa’dan gelen teklifi neden kabul ettiğini açıkladı. Ürgüp’ün dünyanın sayılı yerlerinden birisi olduğunu ve çok heyecan duyduğunu belirten oyuncu, bölgenin güzelliklerinin kendisini diziye çektiğini belirtti.

Zeynep Gülmez, şöyle konuştu: “Öncelikle Ürgüp oldu. Ürgüp’ün o gizemli yanında ben çok burada dizi oldu, çok seyrettim. Böyle bir yerde dizi yapmak, bir kere dünyada sayılı yerlerden birisi diye düşünüyorum. Öyle de zaten. O atmosfer.. Ben buraya ilk geldim, o gün batımı, gün doğumu. Dedim ki, ‘dağlar falan Arizona gibi’. Bambaşka bir yerde olduğumun hissini veriyor. Burada daha çok gökyüzünü görüyorsunuz. O yüzden doğa ve gökyüzü ile çok daha gizemli bir yer olduğunu düşünüyorum.”

Dizinin yönetmeni Faruk Teber ile yıllar önce de birlikte projede yer alan Zeynep Gülmez, usta yönetmenden çok şey öğrendiğine değindi.

Maria ile Mustafa dizisinde 12 yıl sonra yeniden buluştular! 8

10-12 sene önce Teber ile birlikte projede yer aldığını ifade eden oyuncu, “Faruk Teber’den çok şey öğrendim. Yıllar sonra tekrar böyle bir usta ile çalışmak… Hatta dedim ki, ben yıllar içinde piştim, şu anda çok daha iyiyim karşınızdayım. O da beni çok seviyordu, oyunculuğumu kişiliğimi… Yıllar sonra karşılaştık iyi oldu, güzel oldu” şeklinde konuştu.

Maria ile Mustafa dizisinde 12 yıl sonra yeniden buluştular! 9

Zeynep Gülmez, 2007-2009 yılları arasında Kanal D ekranında yayınlanan Annem isimli dizide Süreyya Eğilmez karakterine hayat vermişti. Dizinin hem yapımcısı hem de yönetmeni Faruk Teber idi. Ünlü oyuncu programda da bu yapımdan sonra yeniden usta yönetmen ile buluşmasının heyecanını aktardı.