Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde Gonca ağır bir bedel ödeyecek!

Maria ile Mustafa dizisinde Gonca ağır bir bedel ödeyecek!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Pazar akşamlarının alternatif dizilerinden Maria ile Mustafa, 9. yeni bölümü ile atv’de yayınlanacak. 1 Kasım akşamı saat 20.00’de ekran başına geçecek olan izleyiciler, Gonca’nın telaşını ve Mustafa’nın geri dönüşü sonrasında yaşanacakları görecek…

Jessica May ve Hilmi Cem İntepe’nin başrollerinde yer aldığı Maria ile Mustafa dizisinin 9. bölümünde Gonca, “Bu hayatta hiçbir şeyi beceremedim” diyerek dert yanıyor.

Yaptığı hatanın bedelini ise Mustafa ile boşanarak ödemek durumunda kalacak. Tuğba Tutuğ’un başarılı performansı ile dikkat çeken Gonca karakterinin gözyaşları da ekrana yansıyacak. Maria ile Mustafa dizisi, reytingleri nedeniyle sıkıntılı günler yaşıyor.

Dizi, atv’nin desteği ile yoluna devam ediyor ama bir miktar yükselmesi yerini sağlamlaştırması için şart…

Kapadokya’nın büyülü atmosferinde çekimleri süren Maria ile Mustafa’nın hikayesi de her hafta daha da ilginç bir hal alıyor…

Dizinin 9.bölümünden 2. fragmanı ve yeni bölümden diğer detayları aşağıda bulabilirsiniz:

Maria, Mustafa’yı hastaneye yetiştirmeyi başarır. Herkes Mustafa’nın hayatta olduğu sevincini yaşarken Gonca fena halde köşeye sıkışır. Gonca bu defa da işin içinden sıyrılmayı başarabilecek midir?

Polise gidip suçunu itiraf eden Müjdat, Gonca’yı da ele verecek midir?

Galip’in yıllardır sakladığı kişinin kimliği nihayet ortaya çıkar. Maria ile Mustafa’yı alt üst edecek bu gizemli kişinin sırrı nedir?

Derneğin ödül gecesinde yaşananlar Nihat ve Nadire ilişkisini yeni bir noktaya mı taşıyacaktır?

Rüzgar’ın her şeyi göze alıp konağa gelmesi Nisan’ı zor durumda bırakırken, Zeyno’nun beklenmedik hamlesi hangi büyük olaylara sebep olacaktır?

Bir oğlu olacağını öğrenen Mustafa, Maria ile aşkına doludizgin devam ederken, konağa adeta bomba gibi düşen sır, ikilinin hangi yeni olaylarla sınanmasına sebep olacaktır?