Ana sayfa Dizi Haberleri Alev Alev dizisinin orijinalini izleyenler çok iyi biliyor ki acayip bir proje geliyor! 5 Kasım’dan önce bilmeniz gerekenler…

Alev Alev dizisinin orijinalini izleyenler çok iyi biliyor ki acayip bir proje geliyor! 5 Kasım’dan önce bilmeniz gerekenler…

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir süredir çekimleri yapılan Alev Alev isimli Show TV’nin yeni dizisinin yayın tarihi, 5 Kasım olarak açıklandı. Önümüzdeki hafta Perşembe akşamı ekrana gelecek. Bir Zamanlar Çukurova ve Mucize Doktor dizilerinin karşısına gelecek. Hem de ne gelmek? İddialı projenin orijinalini izleyenler çok daha heyecanla bekliyor diziyi.

Zira Netflix’in Fransız yapımı Le Bazar de la Charite’den uyarlanan Alev Alev dizisi, eğer iyi uyarlanmışsa, ekranda bambaşka bir hava estirecek. Özellikle 3 kadın oyuncunun başrolünde olduğu bir dizi olarak dikkatleri çekiyor.

Dizinin hikayesi gerçek bir olaydan esinlenmiş. Netflix’te Alevlerin Ardından ismiyle yayında. 1897 yılında Paris’te seçkin insanların geldiği bir kermeste çıkan yangında 120 kadının aynı anda ölmesi olayını anlatıyor. Dizinin hikayesi gerçek bir olaydan alıntılanmış.

Alev Alev dizisinin orijinalini izleyenler çok iyi biliyor ki acayip bir proje geliyor! 5 Kasım'dan önce bilmeniz gerekenler... 9

Alev Alev dizisi de aynı şekilde bir yangın ile başlayacak. Tanıtımda zaten bu yangınla ilgili bazı kareler gördük. Hikayedeki çarpıcı olaylar da bu dehşetin ardından başlıyor. Özellikle Demet Evgar’ın oynadığı Cemre karakterinin yangın sonrasında aldığı ilginç karar, Dilan Çiçek Deniz ve Hazar Ergüçlü’nün oynadıkları karakterlerin yine yangınla birlikte değişen hayatları konu edilecek.

Sürprizi kaçırmamak için hikayeyi anlatmıyoruz ama her şeyden önce ekranlara son olarak geldiği Avlu dizisindeki performansı ile bir kez daha hayran bırakan Demet Evgar’ın projede yer alması, diziyi izlemek için önemli bir neden.

Dizinin konusu ve olayların akışı eğer beklendiği gibi olursa, Perşembe akşamlarının çok konuşulacak bir projesinin gelmekte olduğunu söylemek mümkün.

Oyuncular arasında son dönemin dikkat çeken isimleri Cem Bender, Berkay Ateş, Cihangir Ceyhan, Berker Güven’in yanı sıra usta oyuncu Zuhal Olcay da yer alıyor.

Alev Alev dizisinin orijinalini izleyenler çok iyi biliyor ki acayip bir proje geliyor! 5 Kasım'dan önce bilmeniz gerekenler... 10

Her açıdan çok kaliteli bir yapımın geldiği anlaşılmakta. Bir hafta sonra ilk bölümün yayınlanmasıyla birlikte başka bir hikayeyi konuşmaya başlayacağız ama şimdiden dizinin orijinalini izleyenler için daha meraklı bir bekleyiş başladı bile.

Ay Yapım imzalı Alev Alev dizisiyle ilgili olarak bir izleyicinin şu yorumu dikkat çekti: “Ben de orijinalini izlemiştim, Alevlerin Ardından…Çok etkilemişti beni. Onu izlerken bu kadar etkilendiysem burada bu oyuncularla bu diziye adeta kalbimi koydum.”

Alev Alev dizisinin orijinalini izleyenler çok iyi biliyor ki acayip bir proje geliyor! 5 Kasım'dan önce bilmeniz gerekenler... 11

Bunun gibi pek çok yorum yapılmaya başlandı bile şimdiden sosyal medyada. Sabırsızlıkla 5 Kasım Perşembe akşamını bekleyen izleyiciler, yeni bir macera için geri sayıma başladı.

Yardım gecesinde çıkan yangında hayatı değişen 3 kadının öyküsünü izleyeceksiniz. Orijinali 8 bölüm olsa da Türk uyarlamasının çok daha uzun olacağı kesin… Dizinin fragmanlarını aşırı heyecanlı bulan izleyiciler, başlamasını sabırsızlıkla bekliyor.

İşte dizinin 1. bölüm fragmanı ve ön izleme: