Ana sayfa Sosyal Medya Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe’ye çok yakışan karakter!

Maria ile Mustafa dizisinde Hilmi Cem İntepe’ye çok yakışan karakter!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Aşk, macera ve dram… Maria ile Mustafa dizisini bu 3 kelime üzerinden anlatabiliriz. 6 Eylül Pazar akşamı atv ekranında başlayacak olan yeni diziye yönelik sosyal medyada büyük bir ilgi var. Hilmi Cem İntepe ve Jessica May ikilisine destek giderek de artıyor.

Türkiye’de doğup Kolombiya’da büyüyen ve yeniden doğduğu topraklara dönen Maria’nın Ürgüp’ün tanınmış ailesinin oğlu Mustafa ile aşkı ve yaşayacakları olaylar dizinin hikayesini oluşturuyor. Gözyaşı ve biraz da eğlencenin içinde bulunduğu bir dizi geliyor…

Daha önce yer aldığı projelerle büyük beğeni toplayan Hilmi Cem İntepe, geçen yıl TRT1 ekranında yayınlanan Tek Yürek dizisinden tam 1 yıl sonra yeni bir proje ile hayranlarının karşısına çıkacak.

Dizi TV programına konuşan oyuncu hem karakterini hem dizinin ana hikayesini anlattı:

“Mustafa çok zeki bir karakter. Aynı zamanda da girişimci, iş adamı. Babasının bırakmış olduğu bazı şeyleri o yönetiyor. Kardeşler arasında da en sevilen karakter diyebilirim. Emanet edilen her şeyi üstüne koyarak yapmış bir karakter. Onun dışında güzel bir aşk hikayesi olacak. Ama bunun içinde başka engeller, başka hikayeler var. Onları göreceğiz. Zaten güzel kılan da bu. Maria ile birlikte ansızın karşılaşmaları ile güzel bir hikayeye giden güzel karakterler var.”