Ana sayfa Dizi Fragmanları Maria ile Mustafa dizisinde Tuğba Tutuğ için büyük fırsat

Maria ile Mustafa dizisinde Tuğba Tutuğ için büyük fırsat

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisi atv ekranında Pazar günleri izleyicilerle buluşmaya devam ediyor. Dizinin ilk 3 bölümü beğeni topladı. Her ne kadar hayranlar yönetmen Faruk Teber’in artık görevi bir başka meslektaşına bırakacak olmasından rahatsız olsa da, Teber’in yarattığı hikayenin anlatım şeklinin bozulmayacağı düşüncesi hakim.

Maria ile Mustafa dizisinin hikayesi ve başroldeki Hilmi Cem İntepe ve Jessica May’in uyumu kadar, Faruk Teber’in hikayeyi ele alış biçimi de büyük ilgi gördü. Kapadokya’nın tüm güzelliklerini yansıtan sahneleriyle, etkileyici çekimleriyle göz dolduran Maria ile Mustafa dizisinde 4. bölüm 27 Eylül Pazar akşamı yayınlanacak.

Dizinin yeni bölüm fragmanı ekrana geldi. Yeni bölümün çok heyecanlı olacağı fragmandaki sahnelerle bile hemen anlaşılıyor. İzleyiciler de heyecanlandıklarını ve diziyi sabırsızlıkla beklediklerini belirten yorumlar yapıyor.

Maria ile Mustafa dizisinde Tuğba Tutuğ için büyük fırsat 7

Gonca’nın Maria ile Mustafa’yı ayırma girişimi sonuçsuz kalacak. Ancak kara kedi misali iki sevgili arasına nifak sokmak için bu girişimlerin bitmeyeceği de kesin. Gonca karakteri sayesinde genç oyuncu Tuğba Tutuğ’un öne çıktığı da görülüyor. Yaralı Kuşlar dizisinden sonra Maria ile Mustafa’ya katılması oyuncu adına iyi bir çıkış oldu.

Tuğba Tutuğ’un setteki eğlenceli halleri de sosyal medyaya yansıyor… Oyuncu hem başarılı performansı hem de sette ekip ile uyumu ile öne çıkıyor ve gelecek vaat ediyor.

27 Eylül Pazar günü yayınlanacak olan dizinin 4. bölümünden 2. fragmanı videoda bulabilirsiniz: