Ana sayfa Dizi Haberleri Maria ile Mustafa dizisinden beklenen haber geldi

Maria ile Mustafa dizisinden beklenen haber geldi

tarafından ker_def

TelevizonGazetesi.com / Detay – Maria ile Mustafa dizisi için ekip Ürgüp’te buluştu… NTC medya tarafından hazırlanmakta olan dizinin çekimerine de başlandı. Dizinin çekimlerinin başladığı paylaşılan fotoğraf ile açıklandı. Merak ve heyecan ile beklenen diziden gelen bu haber hayranları sevindirdi.

Hilmi Cem İntepe, Jessica May ve Tamer Levent’in başrollerini paylaştığı proje titizlikle hazırlandı.Özellikle cast seçiminde uyumlu bir görüntü oluşturuldu. Usta yönetmen Faruk Teber de dizinin yönetmen koltuğuna oturdu.

Maria ile Mustafa dizisinden beklenen haber geldi 7

Kolombiya’dan Türkiye’ye gelen Maria ile Ürgüp’ün tanınmış ailesinin veliahdı olan Mustafa’nın aşk hikâyesini konu alan dizi, bu aşk içinde üst seviyede bir gerilimi, imkânsızlığı ve yaşadıkları büyük zorlukları ekranlara taşıyacak. Dizi konusu bakımından Yabancı Damat’a benzetiliyor. Ancak, bu yapım dramı ağır basan bir dizi olduğundan komedi unsurları yüksek olan Yabancı Damat’tan farklı olacak..

Dizinin başrol oyuncuları dışında yan karakterleri de iddialı isimlerden kuruldu. Ezgi Çelik, Haki Biçici, Haldun Boysan ve Hülya Gülşen gibi birbirinden başarılı birçok oyuncu yapımda rol alıyor. Maria ile Mustafa dizisi yeni sezonda ilgi görmesi beklenen bir yapım konumunda.