Ana sayfa Sosyal Medya Mucize Doktor’da senarist coşuyor, izleyici ‘lütfen yapma’ diye feryat ediyor!

Mucize Doktor’da senarist coşuyor, izleyici ‘lütfen yapma’ diye feryat ediyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Mucize Doktor dizisinde bu kadar kötülüğü de yapmayın lütfen! İzleyiciler sosyal medyada 42. bölümden yayınlanan fragmandan sonra bir hayli endişelendiler. Mucize Doktor dizisinin ilk sezonunda Özge Özder, Kıvılcım karakterine hayat vermişti. Herkesin hayatını zorlaştıran bir karakterdi Kıvılcım.

Taner Ölmez’in canlandırdığı Ali Vefa’ya da birçok sorun çıkartan Kıvılcım, ikinci sezonun başında diziden ayrıldı. Daha önce Kıvılcım ve Tanju işbirliği ile kötülükler izleyen dizi hayranları, şimdi de benzer sahnelerle karşılaşacak. Tanju, Ferman ile Ali’nin birbirine rakip olmasını istiyor. Hastanede çok acayip şeyler yaşanacak. Tanju da yeni planları ile izleyicileri yine deli edecek.

Geçtiğimiz gün koronavirüse yakalandığı ve bir süre evinde dinleneceği açıklanan Murat Aygen’in başarıyla canlandırdığı Tanju karakterinin 42. bölümdeki çıkışını izleyiciler hiç sevmedi. Kıvılcım zamanında yaşanan çatışmaların geri gelmesi, Tanju’nun daha hırslı ve sonunu düşünmeden hareket etmesi Mucize Doktor hayranlarını rahatsız eden gelişmeleri işaret ediyor.

Tanju’nun da istediği gibi abi-kardeş ilişkisini sağlamlaştırması beklenen Ferman ile Ali Vefa artık birer rakip ve karşı karşıyalar… İkisi de birbirlerinden yardım istememek için her şeyi yapacak gibi duruyor.

Mucize Doktor'da senarist coşuyor, izleyici 'lütfen yapma' diye feryat ediyor! 7

Mucize Doktor dizisinin 17 Aralık Perşembe akşamı yayınlanacak olan 42.bölüm fragmanı izleyicileri bir hayli rahatsız etti. Bazı yorumlar şöyle:

“Senarist: Kan istiyorum , Savaş istiyorum , Kaos istiyorum.”

“Bi Ferman ve Ali’nin arası açılmadığı kalmıştı senarist ara bozmaya doymak bilmiyor.”

“Tanju niye böyle yapıyor? Ali gelmeden önce de başarılı olan biri, yine başarılıdır. Saçma oldu bence.”

“Of yaaa! Ferman’la Ali abi-kardeş olsun diyoruz, senarist siz daha çok beklersiniz diyor resmen.”

İzleyiciler fragmana yansıyan durumdan rahatsız olsa da hikayenin böyle hareketlenmesine reytinglerin yüksek gelmesi için ihtiyaç olduğunu hemen hatırlatalım. Dün akşam yayınlanan 41. bölüm hareketliydi ve 7’li reytinglerde haftalardır dolaşan Mucize Doktor’un 8’li oranlara ulaşmasını hatta 9’a dayanmasını sağladı… Belki izleyiciler bu kadar olay istemiyor olabilir ama diziyi de durağanlaştırmamak ve hareket katmak şart.

İşte Mucize Doktor dizisinin 42. bölüm 1.fragmanı: