Ana sayfa Dizi İzle Masum 21 Temmuz Salı 121. bölümde Gopi ve Ahem’e ne olacak?

Masum 21 Temmuz Salı 121. bölümde Gopi ve Ahem’e ne olacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında yayınlanmakta olan Masum dizisinin 21 Temmuz Salı günü izleyicilerle buluşacak olan 121. bölümünde neler yaşanacağı ile ilgili detayları haberimizin devamında bulabilirsiniz… Gopi, Ahem’den kaçıyor…

Masum’da bugün Gopi yanlışlıkla Ahem’i öper ve bu yüzden çok utanır. Kokila ise ikilinin birbirlerinden kaçtığını görünce ne olduğunu anlamaya çalışır. Gopi ve Ahem birbirlerinden ne kadar uzak kalacak?

Urmila Kinjal’in piyango biletine para çıktığını duyunca kendi biletiyle onunkini değiştirir. Piyango’nun kendisine çıktığını söyleyen Urmila soluğu Modi ailesinin evinde alır. Urmila’nın görgüsüz hareketleri Kokila’yı çok kızdırır. Rashi ve Cigar’ın iyileştirmeye çalıştığı güvercini gören Kokila çok sinirlenir.

Ahem kuşu içeriye kendisinin aldığını söyleyince Kokila biraz sakinleşir. Öte yandan Gopi kuş yüzünden yanlışlıkla Ahem’i öper. Bu yüzden Ahem’e karşı mahcup olan Gopi ondan köşe bucak kaçar. Kokila Ahem ve Gopi arasında bir tuhaflık olduğunu fark eder. Gopi ve Ahem kaçmayı sürdürecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel