Ana sayfa Dizi İzle Masum 28 Temmuz Salı 128. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 28 Temmuz Salı 128. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Ekranların sevilen günlük dizisi Masum – Saathiya 28 Temmuz Salı tarihli 128. bölümüyle ekrana geliyor. Dizinin yeni bölümünden yeni bilgileri videodaki fragmanda bulabilirsiniz. Zıt karakterli iki kuzenin öyküsünün anlatıldığı “Saath Nibhaana Saathiya”, “Masum” adıyla Kanal 7 ekranlarında yerini alıyor.

Dizinin 128. bölümünde yaşanacakların detayı şöyle: Kokila Ahem ve Gopi’nin birlikte dışarı çıkmasından rahatsız olur. Rashi ise Hetal ile Kokila’nın arasını açmak için yeni bir plan yapar. Rashi’nin bu planı işe yarayacak mı?

Rashi’nin dolduruşuna gelen Hetal, Kokila’ya karşı sert davranır. Ahem ise Gopi’yi yeni arabasıyla gezmeye çıkarır. Gopi ve Ahem’in aynı anda ortadan kaybolması Kokila’yı rahatsız eder. Eve döndüklerinde Ahem’in Gopi’yi savunması Kokila’yı daha da kızdırır. Ahem’in Gopi yüzünden işlerini aksatacağını düşünen Kokila ikisine de göz dağı verir. Kokila ve Hetal’in arasını daha da çok açmak isteyen Rashi bir plan yapar. Rashi’nin yeni planı işe yarayacak mı?

Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estiriyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de…

Birbirlerinden tamamen zıt olan iki kuzen Gopi ve Rashi’nin hikayesinin anlatıldığı Masum saflığı, sevgiyi ve gerçek aşkı izleyicisine hissettirecek. Gopi’nin ailesi ölünce dayısı onu evlatlık alır ve onu öz çocuklarından ayırmaz. Gopi, sevecen kalbiyle herkesin dikkatini çeker. Okuma yazması olmayan Gopi, iyiliğin ve sevginin tüm engelleri aşacağını düşünür. Öte yandan Rashi ise annesi Urmila gibi çok akıllı ve açgözlüdür. Hikaye, Kokila Modi’nin oğlu Aham için mükemmel bir gelin arayışı ile başlar. Kokila Gopi’yi gelini olarak seçer. Aham, Gopi’nin okuma yazma bilmediğinden habersiz bu evliliği kabul eder. Gopi ile başlayan bu serüven Rashi için de bambaşka sürprizlere gebedir.

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:10’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel