Ana sayfa Dizi İzle Masum 30 Mart Pazartesi 8. Bölüm Fragmanı İzle

Masum 30 Mart Pazartesi 8. Bölüm Fragmanı İzle

tarafından ker_def

Kanal 7’nin yeni Hint dizisi Masum (Saathiya) 30 Mart Pazartesi tarihli 8. bölümüyle ekrandaki yerini almaya hazırlanıyor. Dizinin yeni bölümünde neler yaşanacağı da merakla bekleniyor. Başrollerini Giaa Manek ve Rucha Hasabnis’in üstlendiği, orijinal adı Saath Nibhaana Saathiya olan Masum ekranlarda fırtınalar estirmeye geliyor. Yönetmen koltuğunda Bhagwan Yadav ile Pawan Kumar’ın oturduğu ve yayınlandığı dönemde büyük bir ilgi gören Masum, her gün 16.10’da Kanal 7’de izleyicilerle buluşuyor.

Peki 8. bölümde neler olacak? İşte detaylar: Rashi bir şekilde Jigar’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Kinjal ise planlarının işe yaramamasına çok öfkelenir. Gopi’ye olan öfkesi iyice artan Kinjal2in yeni planı ne?

Rashi mektubu Gopi’ye farklı şekilde okuyunca Kinjal’in planı suya düşer. Düğün günü geldiğinde ise Rashi Jigar’ı kendisiyle evlenmeye ikna eder. Rashi’nin oynadığı tehlikeli oyun aile büyüklerinin tepkisine yol açsa da Jigar’la evlenir. Düğün sonunda eve geldiklerinde ise Kokila Rashi’ye Gopi’nin büyük gelin olduğunu ve ona saygı duyması gerektiğini söyler. Kinjal ise Ahem’in Gopi’yle evlenmesini hazmedemez ve Gopi’ye tuzak kurmak ister. Kinjal’in yeni planı ne olacak?

Senaryo: Gautam Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin
Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar
Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel