Ana sayfa Dizi İzle Masum 31 Temmuz Cuma 131. bölümde Ahem ve Gopi her şeyi unutuyor!

Masum 31 Temmuz Cuma 131. bölümde Ahem ve Gopi her şeyi unutuyor!

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmakta olan Masum dizisinin 31 Temmuz Cuma günü izleyicilerle buluşacak olan 131. bölümde Ahem her şeyi unutuyor. Dizinin yeni bölümünden detayları haberimizde bulabilirsiniz.

Masum’da bugün Kokila ve Hetal arasındaki gerginlik gün geçtikçe büyür. Ahem ise Gopi ile yaşadıklarını unutur. Bu duruma çok kırılan Gopi Ahem’e karşı tavır alır. Ahem Gopi’nin neden kırıldığını anlayabilecek mi?

Kokila’nın herkese emirler vermesi ve sürekli azarlaması Hetal’in canını sıkar. Kocası Parag’a bu konuyu açan Hetal artık dayanamadığını söyler. Rashi ise Hetal ve Cigar’ın sevgisini kazanmak için eline geçen tüm fırsatları değerlendirir. Kayınvalidesi ve kocasıyla yemeğe çıkan Rashi evi arayıp yemeğe gelmeyeceklerini haber verir. Kokila bu durumu öğrenince çok bozulur.

Öte yandan Gopi Ahem’in artık kendisini sevdiğini düşünürken onun aslında aralarında geçenleri hatırlamadığını anlar. Büyük bir hayal kırıklığına uğrayan Gopi Ahem’den uzaklaşır. Ahem Gopi’deki tuhaflığın sebebini anlayabilecek mi?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum her gün 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis , Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel