Ana sayfa Dizi İzle Masum 4 Nisan Salı 380. bölümde neler yaşanacak?

Masum 4 Nisan Salı 380. bölümde neler yaşanacak?

tarafından ker_def

Kanal 7 ekranında izleyicilerle buluşmaya devam eden Masum dizisinin 6 Nisan Salı günü yayınlanacak olan 380.bölümünde neler yaşanacağı merakla bekleniyor… Haftanın her günü izleyicilerle buluşan dizinin yeni bölümünde Daram, hakim karşısına çıkacak. Peki dizide başka neler olacak? İşte detaylar:

Daram mahkemede hakim karşısına çıkar. Daram’ın avukatı Mira’ya iftira atarken, Mira davanın seyrini değiştirecek bir ifade verir. Daram serbest kalacak mı? Durga Modi ailesinin evine gelir ve onlardan Daram’ı serbest bıraktırmalarını ister. Daram’ın Mira’yı çok sevdiğini söyleyen Durga onları etkilemeye çalışsa da başarılı olamaz. Mahkeme günü geldiğinde Gora Gopi’nin karşısına çıkar ve oğlunu onların eline bırakmayacağını söyler.

Daram Mira’ya ona aşık olduğunu itiraf edince Mira gözyaşlarına boğulur. Daram’ın avukatı Mira’ya iftira atar. Avukatın sözlerini duyan Ahem çok öfkelenir. Mira ise davanın seyrini değiştirecek bir ifade verir. Daram serbest kalacak mı?

Masumiyetin hırsla harmanlandığı Masum hafta içi 15:20, hafta sonu ise 16:00’da Kanal 7 ekranlarında…

Senaryo: Gautm Hegde, Jyoti Tandon, Ved Raj, Bhavna Vyas, Akash Derin

Yönetmen: Bhagwan Yadav, Pawan Kumar

Oyuncular: Giaa Manek, Rucha Hasabnis, Devoleena Bhattacharjee, Rucha Hasabnis, Muhammed Nazım, Vishal Singh, Rupal Patel