Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı 17. bölümü bekleyenlere son dakika sürprizi!

Masumlar Apartmanı 17. bölümü bekleyenlere son dakika sürprizi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Başrollerinde Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın yer aldığı Masumlar Apartmanı dizisinin bu akşam 17. bölümünün yayınlanması bekleniyordu. TRT1 ekranlarının sevilen dizisi, sezon başından beri büyük ilgi ile izlenmekte. Dizi, yayınlandığı günden beri izleyiciyi ekrana kilitlerken, her hafta yeni bölümleriyle de reyting rekorları kırıyor.

Geçtiğimiz günlerde her yıl kanalların dizilere sezon arası vermesine karşılık, bu yıl pandemi yüzünden zaten uzun süre duran ve zor günler yaşayan sektör için sevindirici bir gelişme olmuş ve ara verilmeyeceği açıklanmıştı.

Kanalların aldıkları bu karar izleyenleri de sevindirdi ama geçtiğimiz haftadan beri bazı dizilerin yeni bölümü yayınlanmadı ve bu hafta da durum devam ediyor. Bu durumun en büyük nedeni bir önceki hafta Perşembe akşamı Yılbaşı olması ve alınan 4 günlük karantina.

Bu süreçte dizi çekimleri durunca ister istemez stok bölümleri de olmayan ya da daha zor şartlar için stokları harcamak istemeyen kanalların bazı dizilerin yeni bölümlerini ekrana getirmediği tahmin ediliyor.

Masumlar Apartmanı 17. bölümü bekleyenlere son dakika sürprizi! 7

Masumlar Apartmanı’nın aslında bu hafta yayını bekleniyordu. Herhangi bir açıklama da yapılmamıştı. Fakat bir kaç gündür yeni bölüm fragmanının yayınlanmaması, izleyenleri yeni bölüm konusunda da endişelendirmişti.

Tahminler doğru çıktı ve Masumlar Apartmanı dizisinin yeni bölümünün bu hafta ekranda olmayacağı, TRT’nin yayın akışında görünüyor ama kolaj ya da tekrar olacağı da tahmin edilmekte. Bir hafta ara verilen Masumlar Apartmanı dizisinin 17. bölümü, 12 Ocak Salı akşamı yayınlanacak.

Aynı şekilde Atv’nin fenomen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ile Kanal D’nin sevilen dizisi Hekimoğlu’nun da bu akşam yeni bölüm yayınları yok.

Baraj dizisinin hayranları ise mutlu, zira yeni bölüm bu akşam yayınlanacak.

5 Ocak Salı akşamı için TRT1, Masumlar Apartmanı’nın 17. bölümünü yayınlamaktan vazgeçti. Dizinin yeni bölümü için verilen tarih 12 Ocak Salı… Yani dizi bu hafta ekranda yok. Dizinin 16.bölümünün tekrarı ise TRT1 ekranında yerini alacak. Kaçıranlar ve yeniden izlemek isteyenler için tekrar bölüm saat 20.00’da başlayacak