Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı dizisinin gurur duyulacak bir özelliği var!

Masumlar Apartmanı dizisinin gurur duyulacak bir özelliği var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ekrana yansıyan birçok dizi için mesaj verme kaygısı olmadığı biliniyor. Ancak TRT1 ekranında yayınlanan Masumlar Apartmanı böyle bir yapım değil. Dizi her sahnesi ile büyük mesajlar veriyor, her karakter toplumda derin izler bırakıyor… Safiye, Gülben, Han ve İnci gibi karakterlerin serüvenleri de hayatın farklı noktaları hakkında izleyicilere büyük bir deneyim fırsatı veriyor.

Masumlar Apartmanı, gerçek bir hayat hikayesinden senaryolaştırıldı. Bu özelliği ile de izleyicileri kendisine çeken dizideki mesajlar aslında ideolojik anlamda da oyuncuları gurur duymasını sağlayan bir durum… Dizide Han olarak izlediğimiz Birkan Sokullu, yaptığı açıklamada konunun bu noktasına özellikle değindi.

Han karakterinin çok hassas yerlere dokunduğunu anlatan Birkan Sokullu, Han’ın çocukluğunda yaşadığı travmaların yansımalarını izleyicilerle buluşturmaktan son derece memnun. Yoğun bir çalışma içinde olan oyuncu, ideolojik olarak doğru bir işin içinde olduğu için çok mutlu.

Birkan Sokullu’nun diziyle ilgili yorumu şöyle oldu: “Çok hassas yerlere dokunuyor iş. Her karakterin çocukluğuna dönüp aslında orada yaşadığı travmaların ne boyutlara ulaşabileceğini anlatıyoruz. Bunlar da çok değerli şeyler. Ben de böyle ideolojik bir işin içinde olduğum için çok mutluyum.”

Sokullu, kendisinin de titiz olduğunu ama bunun obsesif bir durum olmadığını anlattı.