Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah’ı resmen uçurdu!

Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah’ı resmen uçurdu!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisinde oynadığı Aylin karakteri ile hayatımıza giren Farah Zeynep Abdullah, o günden bu güne çok değişti. Hem yaşı hem de deneyimi büyüdü. Oyunculuğuyla her geçen gün daha da dikkat çeken bir isim haline dönüştü.

Farah Zeynep Abdullah, Kurt Seyit ve Şura, Muhteşem Yüzyıl, Gülizar dizilerinin yanı sıra Unutursam Fısılda, Ekşi Elmalar, Arif V2016 filmlerinde de rol aldı. Oyuncu, şimdilerde ise TRT1’in yeni dizisi Masumlar Apartmanı ile ekrana geliyor. Bir süredir ekranda olmayan Abdullah, şimdilerde İnci karakteriyle yeniden izleyici ile buluştu.

Saçları küt kesim ve sarı olmasına karşılık, bir tarafını da maviye boyattığı imajı ile Masumlar Apartmanı dizisinin karakterlerinden birisi olarak yeniden hayranlarının takibinde. Oyuncu’ya yeni projesi hayli şanslı geldi ve daha ilk bölümden dikkat çeken bir projenin dikkat çeken bir karakteri olmayı başardı.

Farah Zeynep Abdullah, Masumlar Apartmanı ile oyunculuğunda yeni bir sürece girdi. Herkesin dikkatle izlediği Abdullah, şu sıralar oldukça da mutlu.

Oyuncunun son yaptığı paylaşım, mutluluğunun da bir göstergesi adeta. Aşağıdaki resimde Farah Zeynep Abdullah öyle bir gülmüş ki fotoğrafa bakanlar içindeki mutluluğu da görebiliyor.

İşte o paylaşım:

????#noroots
???? @emreyunusoglu_

Masumlar Apartmanı, Farah Zeynep Abdullah'ı resmen uçurdu! 7