Ana sayfa Dizi Haberleri Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisine sürpriz bir isim katıldı

Burak Deniz ve Alina Boz’un Maraşlı dizisine sürpriz bir isim katıldı

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – atv’nin yeni sezon sürprizlerinden birisi olan Maraşlı dizisinin hazırlıkları devam ediyor. Dizinin başrollerinde Burak Deniz ve Alina Boz yer alıyor. İki oyuncunun hayranları merakla dizinin yayına girmesini beklerken, diziyle ilgili gelişmeler de heyecanla bekleniyor.

Şu sıralar aynı zamanda Aşk 102 isimli Netflix’in dizisinde oynayan Alina Boz’un Corona testinin pozitif çıkması nedeniyle evde karantinaya alındığı öğrenilmişti. Boz’un sağlık durumu merak konusuyken, bu durumun Maraşlı dizisinin çekimlerini de geciktireceği tahmin ediliyor.

Burak Deniz ise bir süre önce BluTV için çekilen Yarım Kalan Aşklar isimli dizide Dilan Çiçek Deniz ile birlikte rol aldı. Şimdilerde yeni dizisine hazırlanan oyuncunun hayranları da merakla ekrana dönmesini bekliyor. Bizim Hikaye dizisinin ardından uzun süredir TV’de olmayan Burak Deniz’in dönüşü de hızlı olacak.

İddialı bir dizi olan Maraşlı ile ilgili hazırlıklar sürerken yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Tims&B Yapım şirketinin yapımcılığını üstlendiği dizinin Ekim ayında ekranlara gelmesi planlanıyor.

Ethem Özışık’ın yazdığı, Kudret Sabancı’nın ise yönetmenliğini yaptığı dizinin ekibine yeni bir ismin daha katıldığı öğrenildi. Gazeteci Birsen Altuntaş’ın twitter’daki paylaşımına göre Melis İşiten de dizide rol alacak. İşiten, geçtiğimiz yıl kızı Ada’nın da babası olan meslektaşı Uraz Kaygılaroğlu ile evliliğini noktalamıştı. Oyuncu, Evli ve Öfkeli, Reaksiyon, Vatanım Sensin, Aslı Gibidir isimli yapımlarda rol almıştı.

Burak Deniz ve Alina Boz'un Maraşlı dizisine sürpriz bir isim katıldı 7