Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı gelince, EDHO’ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü!

Masumlar Apartmanı gelince, EDHO’ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Salı akşamları 5 sezon boyunca reytinglerde hakim konumda olan dizi atv ekranında yayınlanan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz idi… Ancak TRT1’in bu sezon yayınladığı sürpriz dizi Masumlar Apartmanı, öyle başarılı oldu ki, EDHO’nun bunca yıl kaybetmediği hakimiyeti tokatlayıp attı.

Masumlar Apartmanı 11-16 arası reyting oranları elde ettiği 8 Aralık Salı akşamı yayınlanan 13. bölümü ile bu sezon elde edilen en yüksek reytinglere ulaşmayı başardı. Dizinin her hafta üzerine koyarak ilerlemesi dikkatlerden kaçmıyor. Ezgi Mola, Merve Dizdar ikilisinin çok başarılı Safiye ve Gülben karakterleri izleyicilerin yüreklerini sızlattıkça, ekranda toplanan milyonlara yenileri ekleniyor.

Masumlar Apartmanı’nın varlığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’ı gölgede bıraksa da 6.sezonuna devam eden dizinin başarısız olduğunu düşünmeyin. Aslında sezonun en iyi sonuçlarından birisini almakta olan atv dizisi, karşısında bu sezonun en başarılı dizisi olmasa yine hakimiyeti kimseye bırakmayacak kadar iyi. Hem hikayesi hem yeni karakterleri hem de mekanları ile 6. sezona büyük bir değişim ile başlayan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dün akşam da 8-11 arası reyting sonuçları alarak yine harika bir iş başardı.

Masumlar Apartmanı gelince, EDHO'ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü! 1

Masumlar Apartmanı’nın dün akşam tüm kategorilerde birinci sırada yer aldığını ve EDHO’nun da hemen ardından tüm kategorilerde ikinci olduğunu hatırlatalım.

Salı akşamlarının bir başka yükselen yıldızı ise Baraj dizisi. Haftalardır yükselişini sürdüren ve ikinci sezonu kötü başlamasına rağmen adeta yeniden dirilen bir dizi oldu.

Masumlar Apartmanı gelince, EDHO'ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü! 2

Fox TV’nin sevilen yapımında Feyyaz Duman, Biran Damla Yılmaz ve Burak Yörük oyunculuk performansları ile öne çıkarken, hikayenin de hızlanması reytinglerin yüksek seyretmesini sağlıyor. Total grubunda iyi sonuçlar alan dizi, üzerine koyarak ilerliyor. Dizinin AB performansı düşük olsa da ABC1’de daha iyi olduğunu belirtelim.

Masumlar Apartmanı gelince, EDHO'ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü! 3

Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisi ise dün akşam geçtiğimiz haftalara benzer oranlar elde etti. AB grubunda güçlü olan dizi çok iyi sahnelerin yer aldığı bir bölümle ekranda olmasın rağmen total ve ABC1 gruplarında düşük sonuçlar elde etmekten kurtulamadı.

İşte 8 Aralık Salı akşamı yayınlanan programlar içinde içinde ilk 10 program:

Masumlar Apartmanı gelince, EDHO'ya yazık oldu! Baraj adeta yeniden dirildi! Hekimoğlu ne iyi ne kötü! 4