Ana sayfa Sosyal Medya Masumlar Apartmanı’nda Gülben değil, Merve Dizdar’ın psikolojisini bozan başka bir şey var!

Masumlar Apartmanı’nda Gülben değil, Merve Dizdar’ın psikolojisini bozan başka bir şey var!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Merve Dizar, 2018 yılında evlendiği eşi Gürhan Altundaşar ile birlikte alışveriş merkezinde görüntülendi. Altundaşar bilindiği üzere Kanal D’de yayınlanan Çok Güzel Hareketler 2’de skeçleri ile çok tanınan bir isim. Dizdar ise Masumlar Apartmanı dizisinde Gülben karakterine hayat verdiği için halinden çok memnun.

İki ünlü isim, evcimen insanlar olduklarını ve boş zamanlarını evde geçirmeyi sevdiklerini söyledi. Merve Dizdar, dizideki Gülben karakteri ile ekran başındaki birçok izleyicinin psikolojisini olumsuz yönden etkileyebiliyor. Ancak oyuncunun da rahatsız olduğu bir durum var.

Merve Dizdar, hiç yaşamadığı pandemi duygusunun kendisini sıkıntıya soktuğunu söyledi. Oyuncu, “Biz zaten evcimen insanlarız. Zaten çok kötü olmadık da durum kötü, hissettirdiği şey kötü. Pandemi yani, hiç yaşamadığımız bir şey. O yüzden, o çok mutsuz etti. Sıkıntı sokağa çıkmamak değil, bu durumun olması. Hastalığın olması, çok zor bir durum” açıklamasını yaptı.

Çok fazla dışarıya çıkmadıklarını yineleyen Altundaşar da bu pandemi sürecinin bir an önce bitmesini diledi. “Biz evde eğlenmeyi tercih ediyoruz” diyen çift, bu durumu da sıkıcı bulduklarını sözlerine ekledi.