Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Seni Çok Bekledim dizisinin yayın gününden sonra afişi de ortaya çıktı!

Seni Çok Bekledim dizisinin yayın gününden sonra afişi de ortaya çıktı!

tarafından ker_def

Bir süredir tanıtımları yayınlanmakta olan yeni diziyle ilgili detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Dizinin önce yayın günü belli oldu. Şimdi ise afişi paylaşıldı. Star’ın merakla beklenen yeni dizisi ‘Seni Çok Bekledim’in afiş fotoğrafı belli oldu. İlk bölümüyle 29 Ocak Cuma günü ekrana gelecek olan ‘Seni Çok Bekledim’in afişinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun fotoğrafı dikkat çekiyor.

Başrollerinde Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yer aldığı ‘Seni Çok Bekledim’in afişi yayınlandı. Yönetmenliğini Şahin Altuğ üstlendiği Skala Yapım ve DNZ Film imzalı ‘Seni Çok Bekledim’, yayınlanan tanıtımlarıyla olduğu kadar, afişiyle de merak uyandırdı. Özcan deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun fotoğraflarının birleşmesinden oluşan afiş, büyük merak uyandırdı.

Seni Çok Bekledim dizisinin yayın gününden sonra afişi de belli ortaya çıktı! 1

Güçlü oyuncu kadrosunda Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra; Mustafa Uğurlu, Yıldız Kültür, Caner Şahin, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali İpin, Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel Şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç ve Damla Makar rol alıyor.

İyi bir oyuncu kadrosu bulunan ve Cuma rekabetinde önümüzdeki haftadan itibaren yerini alacak olan Star TV’nin yeni dizisinin nasıl performans sergileyeceği, reytingleri ve sosyal medya yansımaları merakla bekleniyor.

Özcan Deniz için Cuma günleri, uğurlu gün olarak biliniyor. İstanbullu Gelin’den gelen bu durum yeni diziye de sirayet etti. ‘Seni Çok Bekledim’, 29 Ocak Cuma saat 20.00’de Star’da hayranları ile buluşmak için gün sayıyor.