Ana sayfa Dizi Haberleri Masumlar Apartmanı’nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka!

Masumlar Apartmanı’nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay- Sezonun en dikkat çeken yapımlarından Masumlar Apartmanı dizisi, her bölümüyle izleyenleri şaşırtmaya devam ediyor. Yarın akşam (15 Aralık Salı) 14. bölümü yayınlanacak olan dizide heyecanlı gelişmeler yaşanacak. Ezgi Mola, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Farah Zeynep Abdullah’ın başrollerinde yer aldığı dizinin yeni bölümünde bazı sırlar ortaya çıkarken, izleyenleri meraklandıracak kimi sosyal medya paylaşımları da yapıldı oyuncular tarafından…

TRT 1’de yayınlanan ve reytingin zirvesini kimseye bırakmayan Masumlar Apartmanı dizisinde sürpriz ve şaşırtıcı gelişmelerle birlikte, izleyenleri ekrana kilitleyecek sahneler de yaşanacak.

Yeni bölümün fragmanının yayınlanmasından önce Ezgi Mola, Farah Zeynep Abdullah gibi bazı oyuncuların heyecanı arttıran paylaşımları dikkat çekti.

Dizide İnci’yi oynayan Farah Zeynep Abdullah da yaptığı paylaşımla Ezgi Mola’nın yeni bölüm hakkında verdiği merak ettirici bilginin ardından yaptığı paylaşımla iyice heyecanı arttırdı!

Farah Zeynep Abdullah instagram story sayfasından aşağıdaki paylaşımı yaptı ve “bağrışmalar, çığlıklar, apartmanımız yine formunda” notunu ekledi.

Ezgi Mola da bu paylaşımı repost etti ve “Haftaya salı” notunu düştü.

Masumlar Apartmanı'nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka! 10

Safiye’yi oynayan Ezgi Mola, daha sonra dizinin çekimleri için kullanılan bir drone’un fotoğrafına “Bugün Safiye’den aksiyon sahnesi gelir mi?” notunu düştü. Ezgi Mola’nın bu paylaşımı, bir şekilde bir şeyler olacağı ve Safiye’nin dışarı çıkacağı tahminlerini doğuruyor.

Masumlar Apartmanı'nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka! 11

Sosyal medyayı etkin kullanan bir isim olan Ezgi Mola, Masumlar Apartmanı ile ilgili kimi paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Mola, fragmanın yayınlanmasından sonra  f”Fena geliyor Masumlar Apartmanı” notuyla yayınladığı paylaşımıyla da dikkat çekmişti.

Masumlar Apartmanı'nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka! 12

Dizide Esat karakterine hayat veren Uğur Uzunel de Ezgi Mola’nın  merak ettiren paylaşımları gibi bir bilgi verdi sosyal medya hesabından. Oyuncu, “Bölümü okuyoruz, oynuyoruz ama her fragmanda ayrı dumur oluyorum. Bu nedir arkadaş? Ciğerimizi sökeceksiniz” notuyla dikkat çekti.

Bu paylaşımı kendi sayfasına taşıyan Ezgi Mola, heyecanı katlayarak yeni bölümde çok konuşulacak sahnelerin gelmekte olduğunu bir kez daha ortaya koymuş oldu!

Masumlar Apartmanı'nda yeni şoklara hazır olun! Bu bölüm başka! 13

14. bölümde neler olacak?

Han, Naci’nin kendisiyle ilgili geçmişten bir sırrı bildiğini öğrenir. Bu, Naci’ye daha da bilenmesini sağlar. Esat’tan tamamen vazgeçen Gülben, yeni bir heyecana kucak açar.

İnci, Memduh’un taksi şoförlüğü yaptığını öğrendikten sonra radikal bir karar alır ama kimseye söylemez. İnci’nin kendisinden bir şeyler sakladığını fark eden Han onu takip eder ve gördüklerini yanlış anlar.

Çöp evin yanmasıyla ortaya çıkan başka bir sır ise Safiye’yi allak bullak eder. Üstüne Naci hakkında öğrendiği bir gerçek Safiye’ye yıllardır sakındığı bir adım attırır.

“Masumlar Apartmanı” on dördüncü bölümüyle 15 Aralık Salı (yarın) akşam saat 20.00’de TRT’1 de…