Ana sayfa Dizi Haberleri Sefirin Kızı dizisinin tahtını sallayan dizi!

Sefirin Kızı dizisinin tahtını sallayan dizi!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Star TV, yeni sezonda birbirinden iddialı yapımları ekrana getirdi ama bazılarında beklenen karşılığı bulamadı. Henüz sezon ortası bile gelmeden büyük heyecanla başlayan bazı dizileri de ekrana veda etti. Bu diziler arasında 6 bölümde biten İyi Günde Kötü Günde, Güvercin, Babil gibi diziler de vardı. Kadroları beğenilen diziler, rekabette başarısız kalınca final kararı alındı.

İyi Günde Kötü Günde dizisi için daha 6. bölümde karar verilmişti. Babil dizisi için ise biraz daha beklendi. Güvercin dizisinin final kararı ise daha yeni sezon başlamadan verilmiş ancak final bölümünün çekilmesi için de fırsat tanınmıştı.

Kanalın oyuncu kadrosu ile göz dolduran ve ilk sezonda hikayesiyle de dikkat çeken dizisi Babil ise geçtiğimiz haftalarda ekrana veda etti. 20. bölümde final yapan dizide ‘bir daha zor bulunur bu kadro’ dedirten isimler vardı. Halit Ergenç, Aslı Enver, Nur Fettahoğlu, Birce Akalay, Onur Saylak ve Mesut Akusta’nın oynadığı dizi için de ne yazık ki final kararı verildi.

Star TV'de Sefirin Kızı tek göz bebeğiydi, artık bu durum değişti! 9

Kanalın yeni dizilerle ilgili hazırlıkları sürüyor. Özellikle son dönemde sıkça gündeme gelen, İzmir Çeşme’de çekimleri süren Sol Yanım dizisi çok konuşuluyor. Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey, Cemre Baysel gibi genç yeteneklerin yer aldığı kadro dikkat çekerken, ekrandaki macerası da heyecanla bekleniyor.

Star TV'de Sefirin Kızı tek göz bebeğiydi, artık bu durum değişti! 10

Kanalın bir de geçtiğimiz sezondan gelen dizisi Sefirin Kızı gibi güçlü bir projesi ekranda varlığını sürdürmekte. Pazartesi akşamlarının reytinglerde üst sıralarda yer alan dizisi, Neslihan Atagül, Engin Akyürek ve Uraz Kaygılaroğlu’nun başrolünde devam ediyor.

Heyecanlı hikayesine karşın dizi Pazartesi rekabetinde en çok izlenen 4. dizi olmaktan da kurtulamasa da kanal Sefirin Kızı’ndan kolay kolay vazgeçmeyecek!

Star TV'de Sefirin Kızı tek göz bebeğiydi, artık bu durum değişti! 11

Star TV’nin gözdesi olan Sefirin Kızı’nın tahtı ise geçtiğimiz hafta Cuma akşamı ilk bölümü yayınlanan Akrep dizisiyle biraz sarsıldı sanki! Zira Demet Akbağ, Evrim Alasya’nın başrolde buluştuğu Akrep, çok iyi başlangıç yaparak 4-6 arası reytinglerle şaşırttı!

Bir süredir tanıtımlarıyla merak uyandıran dizi bu reytinglerle devam ederse, Star TV’nin yeni favorisi olacağı kesin! Akrep ikinci bölümde bakalım nasıl reytingler alınacak?

Bu arada Star TV’nin bir başka iddialı projesi Seni Çok Bekledim’de sırada. İlk fragmanı yayınlanan dizide Özcan Deniz ve İrem Helvacıoğlu başrolde. Kanalın yeni ve iddialı projesinin reytinglerdeki durumu ise şimdiden merak konusu!