Ana sayfa Dizi Haberleri Medcezir dizisinin ekrana dönüş kararı duygulandırdı!

Medcezir dizisinin ekrana dönüş kararı duygulandırdı!

tarafından ker_def

Etkileyici ve sürükleyici hikayesiyle yayınladığı dönem dillerden düşmeyen Ay Yapım imzalı gençlik dizisi ‘Medcezir’, yeniden Star TV ekranlarında olacak. Dizi için hazırlanan çok özel tanıtım
ise hem büyük beğeni topladı.

Dizinin başrol oyuncusu Seranay Sarıkaya, kendi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma; “We are back!!! Medcezir yıllar sonra ilk defa aynı gün ve saatinde yeniden başlıyor…” yazarak heyecanını dile getirdi.

Medcezir dizisinin ekrana dönüş kararı duygulandırdı! 8

BİNLERCE BEĞENİ ALDI: Çağatay Ulusoy, Serenay Sarıkaya, Barış Falay, Mine Tugay, Şebnem Dönmez, Hazar Ergüçlü, Taner Ölmez, Murat Aygen ve Can Gürzap’ın rol aldığı Star TV’nin dillerden düşmeyen dizisi ‘Medcezir’, yeniden izleyicisiyle buluşuyor. Dizi için hazırlanan çok özel tanıtım ise büyük heyecan yarattı. Oyuncuların da kendi sosyal medya hesaplarından paylaştığı tanıtım, binlerce yorum aldı.

MİNE TUGAY’IN DUYGU DOLU CEVABI!

Unutulmaz aşklar, hayal gibi yaşamlar; özlediğiniz starlarla geliyor. Bir döneme damgasını vuran Star TV’nin sevilen dizisi ‘Medcezir’ için hazırlanan birinci bölüm tanıtımı, büyük ses getirdi. Dizinin başarılı oyuncuları Serenay Sarıkaya ve Mine Tugay, dizinin yeniden başlamasından duydukları heyecanı sosyal medyada yaptıkları yorumla dile getirdi.

Medcezir dizisinin ekrana dönüş kararı duygulandırdı! 9

Serenay Sarıkaya’nın paylaştığı tanıtım videosunun altına yorum yapan Mine Tugay; “Gözüm doldu valla” diyerek duygulandığını belirtti. Öte yandan Serenay Sarıkaya’nın paylaşımı binlerce beğeni alırken, herkesi zaman içerisinde yolculuğa soktu.

‘Medcezir’, Cuma günü saat 20.00’da Star tv’de…