Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Medcezir dizisiyle sevildi, şimdi yeni müzik grubuyla sahneleri coşturuyor!

Medcezir dizisiyle sevildi, şimdi yeni müzik grubuyla sahneleri coşturuyor!

tarafından ker_def

Serenay Sarıkaya ve Çağatay Ulusoy’un başrolünde oynadıkları ve bir dönemin unutulmaz dizileri arasına giren Medcezir’in oyuncusuydu Taner Ölmez.

Dizide oynamaya başladığında büyük kitlelerin ilgisini çeken genç oyuncu, başarılı performansıyla şöhretin kapılarını hızla açmıştı.

Televizyongazetesi/Detay

Şimdilerde Barabar isimli bir müzik grubuna dahil olan Taner Ölmez, şarkıcı kimliğiyle sahnelerde.

Aynı zamanda oyuncu Serkan Keskin’in de yer aldığı grup ile birlikte aralık ayında düzenlenen lansmanda ilk kez sahneye çıkmıştı.

Medcezir dizisiyle sevildi, şimdi yeni müzik grubuyla sahneleri coşturuyor! 8

“Memleket Nere?” adlı albümlerinin tanıtımının ardından büyük dikkat çeken grup, bu kez İstanbul’da ilk konserini verdi.

Youtube’da da çok dinlenen Barabar grubunun turnesi devam ediyor. Taner Ölmez, nerelere gideceklerini instagram sayfasından şöyle paylaştı:

İlk İstanbul konserine gelen tüm dinleyicilerimize teşekkür ederiz. Sırada Memleket Eskişehir, Ankara ve İzmir var… ————————
•Memleket Turnesi• • 11 Nisan Perşembe | IF Performance Hall Eskişehir •18 Nisan Perşembe | IF Performance Hall Ataşehir •27 Nisan Cumartesi | Milyon Performance Hall Ankara •01 Mayıs Çarşamba | Ooze Venue İzmir ——————
#istanbul #eskişehir #ankara #izmir #konser #müzik #barabar #tanerölmez #serkankeskin #ifperformancehall @barabarofficial

 

Medcezir dizisiyle sevildi, şimdi yeni müzik grubuyla sahneleri coşturuyor! 9

Taner Ölmez 9 Ağustos 1986 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümünde öğrenci olan Taner Ölmez birçok dizi ve reklam filminde rol almıştır. Genç oyuncu İstanbul’un Altınları dizisindeki performansı ile dikkat çekmiştir. Kapalı Çarşı , Kül ve Ateş ve Tatar Ramazan dizilerinde de rol alan Taner Ölmez’in geniş kitleler tarafından tanınması ise Kayıp Şehir dizisi ile olmuştur. 1,75 cm boyunda ve 65 kilo ağırlığında olan başarılı oyuncu Taner Ölmez oyunculuğun yanı sıra Ülker Albeni, Ülker Sunny, Piyale Pigafest reklamlarında da oynamıştır. Star Tv ’de yayınlanan ve dünyaca ünlü The O.C.dizisinin uyarlaması olan Medcezir (Dizi)’de Mert Serez karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda 2014 yılında Katil Joe tiyatro oyununda gösterdiği başarıyla Afife Jale Tiyatro Ödülü’ne layık görülmüştür. 2016 yılında ise yine Star Tv’de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde Genç Osman karakterini canlandırmıştır.