Ana sayfa Dizi Haberleri Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde her şey sil baştan yeniden yapılacak!

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde her şey sil baştan yeniden yapılacak!

tarafından ker_def

Mehmed Bir Cihan Fatihi dizisinde her şey sil baştan yeniden yapılacak! 7

İyi güzel başladı da oyuncu kadrosu ne oldu?

Oyuncu kadrosu darma duman oldu! Kadroda Kenan İmirzalıoğlu, Gürkan Uygun, Seda Bakan, Çetin Tekindor kaldı. Geçtiğimiz ay Altan Erkekli ile yolarını ayıran ekip şimdi de Metin Akpınar ve Avni Yalçın ile de yollar ayrıldı.

Söylenti Cevdet Mercan’ın cast’ın oyun performanslarını beğenmediği yönünde. Bana göre ki ; Altan Erkekli ile ilgili bir yazı yazmıştım (1). Altan Erkekli ve Metin Akpınar üzerlerine yapışan komik adam imajı yüzünden diziden ayrılmış olabilirler. Ya da çalışma gün ve saatleri arttırılmıştır. Oyuncular da bunu istememiş olabilirler.

Ben Cevdet Mercan’ın kafasında söylediği ulu sözlerin Caps’i yapılan bir Ak Şemsettin olduğunu sanmıyorum. Ona göre bir cast araştırması yapılıyordur. Ne yazık ki 4-5 bölüm Ak Şemsettin’i izleyemeyeceğiz. Çünkü bu bölümler cast belli olmadığı için senaryodan çıkartılmış. Oysa Ak Şemsettin ta en başından beri Fatih’in yanındadır.

Bütün her şey sil baştan yeniden başlayacak ve biz diziyi Aralık ayında beklerken Ocak ayına razı gelmiştik. Şimdi ise sanırım Şubat ayı bile bizi ikna edecek. Emeklerin boşa çıkmayacağı ümidini taşıyorum ve tüm ekibe bol şans, ayrılanlara da “yolunuz açık olsun “ diyorum.

Hayatta şansınızın bol olması dileği ile…

[email protected]
twitter.com/eceer6
https://www.facebook.com/eceeryazilari
https://www.facebook.com/dizisin
https://www.facebook.com/EceERFanClub