Ana sayfa Sosyal Medya Alina Boz’un aldığı son karar ile kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

Alina Boz’un aldığı son karar ile kariyerinde bir ilke imzasını atacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Geçen sezon Burak Deniz ile birlikte Maraşlı isimli dizide rol alan Alina Boz, hala hayranlarının aklından Mahur rolü ile çıkmadı. Maraşlı dizisi tek sezon yayında kaldı ama hem ülkemizde çok beğenildi hem de yurt dışında birçok ülkeye satışı gerçekleştirildi.

Alina Boz da Aşk 101 dizisinde estirdiği fırtınanın ardından Maraşlı dizisinde de kariyerine yeni bir başarı ekledi. Genç oyuncunun en son ismi Terzi dizisi için geçmişti. Önce tv8’de yayınlanması planlanan ama ekonomik nedenlerle daha sonra Netflix’e geçen proje olmayınca oyuncunun hayranları da bu duruma bir hayli üzülmüştü.

Bir süredir Alina Boz’un nasıl bir yapımda yer alacağı merakı vardı ve bu konuda gelen bilgiler de hayranları memnun etti. Disney Plus için Gülse Birsel’in hazırlıklarını sürdürdüğü Yılbaşı isimli sinema filminde Alina Boz da yer alacak.

Çok etkileyici bir oyuncu kadrosu ile bir arada aynı sete çıkacak olan başarılı oyuncu, usta isimlerin tecrübelerinden yararlanma konusunda da önemli bir fırsat elde edecek.

Gülse Birsel’in hem senaryosunu yazdığı hem de başrolünde yer aldığı Yılbaşı isimli sinema filminden gelen teklifi kabul eden Alina Boz, hayranlarına da güzel bir sürpriz yapmış oldu.

Okuma provaları başlayan Yılbaşı filminde; Ezgi Mola, Cengiz Bozkurt, Fatih Artman, İrem Sak, Alican Yücesoy, Serkan Keskin, Boran Kuzum, Büşra Pekin ve Ayta Sözeri gibi birbirinden etkili isimler bulunuyor.

Gülse Birsel imzalı bir projede ilk kez yer alacak olan Alina Boz’un bu isimler arasında komedi konusunda nasıl bir performans sergileyeceği de merakla bekleniyor.

2014 yılında Paramparça isimli dizideki Hazal karakteri ile setlere adım atan Alina Boz, bugüne kadar hep dram yapımlarında yer aldı. İlk kez komedi performansı ile izleyeceğimiz genç oyuncunun çok etkili isimlerin arasında kendisini nasıl öne çıkartacağı da merakla bekleniyor.